Europa League

Sumudica, interzis la antrenament, dar poate sa stea pe banca: "E ca si cum citesti manualul in ultima zi ca sa dai examen la Cibernetica"

Astra a plecat spre Londra, acolo unde va forta un nou miracol impotriva lui West Ham. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 August 2016, 13:31
Data actualizarii: Miercuri 24 August 2016, 13:32

La un an dupa ce i-a eliminat pe englezi din Europa League, Astra forteaza din nou o performanta uimitoare pentru clubul giurgiuvean. Dupa 1-1 in tur, echipa lui Sumudica incearca sa dea din nou lovitura, de data aceasta pe stadionul Olimpic, acolo unde sunt asteptati 60.000 de suporteri englezi. Anul trecut a fost 2-2 in deplasare, scor cu care Astra s-ar califica si acum. Sumudica a primit acceptul UEFA de a sta pe banca in timpul partidei, dar antrenorul campioanei a ramas in continuare interzis la antrenamente.


"E un sentiment aparte pentru asta te pregatesti sa joci cu echipe mari. Simti adevaratele trairi, adevaratele momente ale jocului, momentul respectiv cand esti aproape de baieti. Cand poti sa te duci la ei la pauza si sa le dai unele indicatii. Asa cand esti in tribuna se intampla lucruri care nu trebuie sa aiba loc in viata unui antrenor, a unei echipe.

De exemplu, acum, la CFR Cluj, cand am vazut ca Miriuta forteaza cu doi atacanti am vrut sa-l bag pe Sapunaru si in minutul respectiv am luat gol, 2-1.... si atunci nu as fi vrut sa-l scot pe Nicoara, ci pe Oros. Eu astazi nu pot sa conduc antrenament, doar sa ma asez pe banca la meci. Asta imi permite UEFA si FIFA in momentul de fata.... E ca si cum te pregatesti sa intri la Cibernetica un an intreg si te duci in ultima zi si citesti manualul. Crezi ca intri? Nu! Cu siguranta le lipsesc baietilor, imi lipsesc baietii. E un sentiment pe care nu as vrea sa-l traiasca nici dusmanii mei, dar asta e!", a declarat Sumudica.


"Va fi foarte greu cu West Ham! Din cate am citit prin presa din Anglia nu se schimba foarte multe fata de ultimul joc pe care l-au castigat. Dani Coman e mai optimist, sa dea Dumnezeu sa ne intoarcem calificati. El e mai optimist decat mine in general si ii multumesc ca incearca sa dea o anumita tenta de incredere echipei, dar va fi greu",
a mai spus Sumudica. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies