Pentru BANI & GLORIE! 6.000.000 de euro sau sunt nevoiti sa il vanda pe Budescu! Ce oferta are deja

Pentru BANI & GLORIE! 6.000.000 de euro sau sunt nevoiti sa il vanda pe Budescu! Ce oferta are deja

Rosenborg - Steaua, azi la 21:00 la ProTV

Astra se pregateste de cel mai important meci din ultima perioada, pentru accederea in grupele Europa League. Dupa ce au castigat acasa cu 3-2, revenind de la 2-0, oamenii lui Sumudica merg in Olanda cu gandul la cel putin un egal, care sa le asigure locul in grupe.

Obiectivul este unul extrem de important si din punct de vedere financiar, Astra urmand sa incaseze intre 6 si 8 milioane de euro daca ajunge in grupe. Banii ar veni ca o gura de oxigen pentru club, care nu are cea mai buna situatie financiara dupa incarcerarea patronului anul trecut.

Daca Astra nu ajunge in grupe, ar putea fi nevoita sa isi vanda vedetele pentru a supravietui. Bugetul clubului ar putea sa creasca cu 2 milioane de euro, prin vanzarea lui Budescu, cel mai in forma jucator din Liga I. Antrenorul Marius Sumudica a declarat ca pentru jucator exista deja o oferta din vest:

"Budescu are oferte, chiar ieri am vorbit despre una din ele. E vorba de un club din vest, care da 2 milioane de euro la schimb. E o suma buna, dar nu e nimic oficial inca", a spus Marius Sumudica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies