"N-am vazut asa ceva de cand mama m-a facut, aia de la Partizan nici nu stiau sa alerge". Sumudica, fabulos la conferinta de presa. Cum i-a ironizat pe stelisti

Autor: Sport.ro
Vineri 07 August 2015, 11:00

	"N-am vazut asa ceva de cand mama m-a facut, aia de la Partizan nici nu stiau sa alerge". Sumudica, fabulos la conferinta de presa. Cum i-a ironizat pe stelisti

Sumudica a calificat Astra in Play Off-ul Europa League, dupa o dubla fantastica cu West Ham. Antrenorul a facut show la conferinta de presa de dupa meci, tinand sa-i ironizeze pe rivalii de la Steaua si pe patronul Becali, care a spus ca antrenorul nu a facut nimic pentru fotbalul romanesc.

Sumudica a fost in mare forma dupa calificarea formidabila obtinuta de echipa sa impotriva englezilor de la West Ham. Astra Giurgiu a reusit minunea de a elimina o echipa cu un buget de peste 20 de ori mai mare si cu mare traditie in fotbalul britanic.

Antrenorul Astrei l-a ironizat pe Becali la interviul de dupa meci, spunand ca "Steaua e o echipa mare, insa FCSB nu prea". Acesta a continua pe acelasi ton si la conferinta de presa, spunand, ca si inaintea partidei, ca West Ham nu se poate compara cu sarbii de la Partizan.

Pentru Sumudica, Partizan era un adversar de scos, antrenorul spunand ca echipa sa putea obtine calificarea impotriva sarbilor.

"Ati vazut cum arata Partizan de la mijloc in jos? Niste ocnasi cum nu am vazut de cand mama m-a facut. Nu stiau nici sa alerge, alergau invers. De la mijloc in sus da, ca erau aia de au luat Mondialul la Under 20, dar in spate, raciti rau.

La 4-2 pentru Partizan, tot etajul 2 al meu, jucatorii mei, au cutremurat de bucurie. Si tremura patul, am crezut ca e ceva, 6 pe scara Richter", a declarat Sumudica.

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies