"Mergem sa dam gol!" Astra a plecat spre Olanda! Sumudica si-a dezvaluit planul pentru eliminarea lui AZ

"Mergem sa dam gol!" Astra a plecat spre Olanda! Sumudica si-a dezvaluit planul pentru eliminarea lui AZ

Astra merge in Olanda sa se califice in grupele Europ League dupa 3-2 acasa cu AZ Alkmaar!

Sumudica spune ca nu se teme de adversarul sau si anunta ca a pregatit o echipa ofensiva, care sa marcheze in deplasare.

"Mergem sa jucam, sa ne aparam avantajul de la Giurgiu, cu siguranta o sa fie greu. E o presiune mare pusa pe umerii jucatorilor mei si pe mine, am avut un parcurs ireprosabil, nu am pierdut niciun meci. Suntem la 90 de minute sau chiar 180 de minute de o mare performanta, calificarea in grupe.

Sunt putin naivi din ce am vazut, dar publicul, sunt multe, joaca acasa... noi pana acum, in cele doua manse cu Inverness si West Ham, al doilea joc l-am avut in deplasare... pardon acasa si puteam intoarce.

Oboseala nu mai conteaza acum, dar e ultima batalie sa castigi razboiul, am ajuns aici, suntem pregatiti si mental si fizic.

Si daca nu ne calificam pentru mine nu e nicio tragedie, iesim cu fruntea sus, fara sa pierdem meci, singura sansa a celor de la AZ e sa ne bata, egalul ne califica.

Vom merge sa jucam fotbal, nu ma voi inchide, voi juca sa marchez. Ne-am propus special sa dam un gol", a declarat Marius Sumudica la plecarea spre Olanda.

Gabriel Enache spera ca Astra sa faca din nou un meci mare, la fel ca anul trecut cand a eliminat-o pe Lyon.

"Am facut un meci foarte bun, o revenire spectaculoasa acasa, dar am vazut ca e o echipa puternica, cu jucatori motivati si tehnici, nu trebuie sa le dam nicio sansa.

Nu mai conteaza nicio oboseala, mergem cu ganduri mari acolo, trebuie sa inscriem si sa nu le dam nicio sansa.

E cel mai important meci, trebuie sa-l tratam ca atare, daca rezolvam acest meci ne rezolvam si noi pe restul anului", a declarat jucatorul giurgiuvenilor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

De ce nu a fost reținută șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar, în cartierul Andronache
BRAT

Modifică setările cookies