Europa League

"E un antrenor cu o cariera originala" Cum l-a descris Spalletti pe Sumudica si ce a spus cand a auzit ca Steaua l-a luat pe Alibec

Steaua - Villarreal, joi la ProTV de la 20:00

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 18:30
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 18:54

"Am discutat cu staff-ul meu despre aceasta partida. Il avem pe Lobont si il folosim pentru o analiza mai amanuntita a echipei. E o echipa care a castigat ultimele 2 meciuri, sunt foarte entuziasti acum, au o echipa in forma, si psihic si fizic", a spus Spalletti inainte de meciul direct de joi, dintre cele doua echipe.

Italianul a vorbit si despre Sumudica dar si despre cei mai periculosi jucatori ai Astrei:

"Este un antrenor cu o cariera originala, a schimbat des echipele si stie cum sa se adapteze in functie de situatie, stie cum sa "schimbe hainele". Au castigat campionatul anul trecut, au jucatori care au ajuns si la echipa nationala. Au atacantul central, Alibec, care e un jucator interesant si care am inteles ca a fost cumparat de Steaua. E un jucator care loveste bine mingea, care porneste mereu din partea centru-stanga, si care e foarte puternic fizic. Daniel Niculae e un jucator la care sa fim atenti.", a spus Spalletti.

Acesta a dezvaluit cum se asteapta sa se dispute meciul de joi seara: "Cred ca trebuie sa avem rabdare si sa fim atenti, sa speculam bine sansele create. Nu vom da spatii si va trebuie sa verticalizam repede cand avem mingea. E foarte importanta calificarea in primavara, vrem victoria", a spus tehnicianul lui Roma.

Modifică setările cookies