Italia conferinta de presa finala EURO 2020 Italia - Anglia Leonardo Bonucci EURO

A asteptat pana la final sa le arate cine e 'seful'! Leonardo Bonucci, show la conferinta de presa: ce a facut cu sticlele de bautura VIDEO 

Italia a castigat EURO 2020 dupa ce a invins Anglia la loviturile de departajare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Iulie 2021, 11:28
Data actualizarii: Luni 12 Iulie 2021, 11:44

Dupa succesul din finala, Leonardo Bonucci, marcatorul golului care a trimis partida in prelungiri, a facut spectacol la conferinta de presa. 

Ca un mesaj subtil pentru Cristiano Ronaldo si Paul Pogba, ale caror nationale au fost eliminate inca din faza optimilor, desi erau considerate favorite la titlu, italianul s-a jucat cu sticlele de Heineken si Coca-Cola pe toata durata conferintei. 

  • A asteptat pana la final sa le arate cine e seful ! Leonardo Bonucci, show la conferinta de presa: ce a facut cu sticlele de bautura VIDEO

"O sa beau tot in seara asta", a spus amuzat Bonucci, in timp ce gusta pe rand din cele doua bauturi.

Leonardo Bonucci a fost desemnat cel mai bun fotbalist al finalei EURO 2020, dintre Italia si Anglia, incheiata cu victoria Squadrei Azzurra, la loviturile de departajare.

Gestul italianului a reprezentat o aluzie la momentele in care Cristiano Ronaldo si Paul Pogba au indepartat sticlele de Coca-Cola si Heineken de pe mase, la conferintele de presa din timpul EURO 2020.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

Modifică setările cookies