VIDEO EXCLUSIV S-a prăbușit pe teren în meciul cu Scoția și căpitanul Ungariei a făcut iureș: "Nu înteleg!"

EURO 2024
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 19:22
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2024, 19:28

Scoția - Ungaria s-a terminat 0-1.

Căpitanul Ungariei, Dominik Szoboszlai, a criticat dur personalul medical pentru reacția lentă în urma ciocnirii urâte suferite de coechipierul său, Barnabas Varga, în timpul victoriei de duminică, la Stuttgart, cu 1-0 în fața Scoției, la EURO 2024.

Incidentul s-a petrecut în minutul 68 al meciului, când Varga s-a ciocnit violent cu portarul scoțian, Angus Gunn. Atacantul a suferit fracturi multiple la nivelul feței și a rămas nemișcat pe teren în urma contactului.

Szoboszlai: "De ce nu se grăbește personalul medical în aceste momente?"

Szoboszlai, vizibil afectat, a fost printre jucătorii maghiari care au sărit în ajutor imediat. Mijlocașul lui Liverpool a început să facă semne către medici și ambulanță.

Când personalul medical a ajuns în sfârșit la Varga, căpitanul Ungariei a apucat targa și a încercat să grăbească intervenția. Varga a fost transportat de urgență pentru tratament, ascuns de copertină uriașă ridicată de oficiali pentru a oferi intimitate. VEZI GALERIA

"Nu înțeleg acest tip de protocol, de ce nu se grăbește personalul medical în aceste momente? Această întrebare rămâne pentru toată lumea, așa că sper ca toată lumea să salveze câteva secunde și să salveze o viață. Sper că nu vom trăi un astfel de moment. Trebuie să se facă ceva”, a declarat Szoboszlai presei maghiare.

Gestul făcut de Szoboszlai la finalul partidei

La finalul meciului, Szoboszlai a îmbrăcat tricoul lui Varga întors pe dos și a sărbătorit victoria. Imaginile au devenit rapid virale pe rețelele sociale și au tras astfel un semnal de alarmă.

VIDEO | Scoția - Ungaria: Accidentare teribilă în actul secund

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!