Jurnalistul pe care Kevin De Bruyne l-a numit 'prost' i-a oferit replica belgianului

Kevin De Bruyne Belgia EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 17:24
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 17:33

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Belgia a fost eliminată în optimile turneului final din Germania, după ce a fost învinsă de Franța, în urma golului marcat de Jan Vertonghen.

Vizibil dezamăgit de rezultat, Kevin De Bruyne a avut o ieșire nervoasă la conferința de presă care a avut loc după meci.

Întrebat despre 'generația de aur' a Belgiei, care nu a reușit să câștige vreun trofeu important, jucătorul lui Manchester City a răspuns nervos: "Ce e generația de aur? A noastră? Și vrei să spui că Franța, Anglia, Spania și Germania nu au o generație de aur? Ok, mulțumesc". La câteva secunde s-a ridicat de pe scaun și a plecat, răbufnind la adresa unui jurnalist și spunându-i 'prost'.


Franța - Belgia 1-0 | REZUMAT pe www.sport.ro

Reacția jurnalistului după gestul lui Kevin De Bruyne

La scurt timp după apariția clipului cu gestul făcut de Kevin de Bruyne, jurnalistul implicat a postat un mesaj pe contul de Twitter.

"Ah, Kevin De Bruyne m-a numit prost. Hey Kevin, un mic memo pentru tine. 

Generația de aur despre care ai menționat, a Franței, a Spaniei și a Germaniei... toate au ajuns în finală. Fotbaliștii obișnuiți vor doar întrebări despre cât de buni sunt. Copil răsfățat", a scris Tancredi Palmeri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!