Dumitru Dragomir a spus ce se întâmplă cu Edi Iordănescu: ”E convingerea mea”

EURO 2024 Dumitru Dragomir / Foto: Captură Sport.ro
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 11:39
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 11:43

România a fost eliminată de la EURO 2024 după 0-3 contra Olandei, în optimile de finală, la Munchen.

Viitorul lui Edward Iordănescu la naționala României a fost pus sub semnul întrebării în utlima perioadă, mai ales după ce selecționerul a avut un ”discurs misterios” după eliminarea de la EURO 2024.

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, este convins că antrenorul nu va rămâne la ”cârma” echipei naționale și va alege să plece în zona Golfului, acolo unde ar fi ademenit cu un salariu de cinci milioane de euro pentru două sezoane.

Dumitru Dragomir: ”E convingerea mea”

Dragomir crede că Edi Iordănescu nu va alege să rămână pe postul de selecționer dacă FRF nu va face o ofertă care să concureze cu cea a arabilor.

„Convingerea mea e că nu rămâne, că nu îi dau banii necesari. Dacă îi dă peste 1,5 milioane se duce. Sub 1,5 nu rămâne. Am auzit că are un contract în Emirate de 2,5 milioane pe an. Doi ani, 5 milioane. Plus bonusuri și cadouri de la emiri. Are un nume formidabil acum.b

Nu e băiat prost deloc și are sânge în instalație. Ca antrenor mai și greșești, că nu ești purtătorul adevărului în meserie. Iar el trebuie felicitat. Că a dus echipa aici”, a spus Dragomir, la Fanatik.ro.

Edward Iordănescu a anunțat ce se întâmplă cu postul său

Aflat la final de contract cu FRF, selecționerul României a dezvăluit în exclusivitate la PRO ARENA că are nevoie de o pauză, apoi va discuta cu cei de la Federație, dar și cu familia sa pentru a lua o decizie. Totuși, Edward Iordănescu a dat de înțeles că este tentat să renunțe la funcția de antrenor al reprezentativei naționale. 

"Le mulțumesc băieților pentru această poveste, sunt mândru de ei. Le cer iertare suporterilor pentru că nu am reușit să ne ridicăm la nivelul lor. Ei sunt campionii Europei!

E greu să comentăm prea mult, primele 20 de minute ne-au aparținut. Am făcut această strategie, pentru că am vrut să-i surprindem. Am fost intenși, am fost agresivi, după care, la prima situație, au creat golul. Toate au fost acțiuni individuale, calitate. Echipa a dat ce-i mai bun. Am făcut improvizație la improvizație. 

Lucrurile sunt clare, sunt mândru pentru tot ce s-a realizat. Această echipă poate să crească. Am nevoie de odihnă, după care va fi o discuție cu cei de la Federație, dar și cu familia mea.

În acest moment, cred că familia mea are nevoie mai mare nevoie de mine mai mult decât are echipa națională. Au fost doi ani și jumătate de muncă, cu atacuri multe din diverse direcții, cu emoție. Vom vedea ce vom decide", a declarat Edward Iordănescu, în exclusivitate, la PRO ARENA.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!