Echipa Nationala Euro 2008 Franta Italia EURO 2008

Interzis copiiilor la meciurile Romaniei, Frantei si Italiei!

Trimiteti-va copii la culcare la meciurile Romaniei, Frantei si Italiei de la Euro, o spun chiar italienii care  iau peste picior prestatiile celor 3 echipe din grupa mortii la Euro.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Iunie 2008, 13:36
Data actualizarii: Marti 10 Iunie 2008, 13:59

Englezii de la Daily Mail care, dupa meciul Romania 0-0 Franta au titrat cu sarcasm Grupa mortii ...de plictiseala, au fost copiati de italieni care ii sfatuiesc pe microbistii de la Euro sa nu-si lase copiii treji la meciurile Romaniei, Frantei si Italiei. Daca la primele doua risca sa sufere de plictiseala, la meciurile Italiei dupa prestatia 3-0 cu Olanda risca sa aiba cosmaruri.

"De cosmar:  Raymond Domenech, acest Nostradamus al timpurilor moderne, impotriva lui Piturca, cel care isi revendica inrudiri satanice. In realiate, Domenech a aratat ca un batranel din secolul XIX un pic nebun si iubit de copiii. Franta il va jeli pe Zidane multe generatii de acum in colo si a aratat ca are nevoie vitala de Henry si Vieira.Cat despre Romania, ea a jucat in cel mai pur vechi stil italian: umil, cantonata in aparare, dand impresia ca e dominata si reusind sa iasa din bunkerul apararii organizat si in viteza si aproape ca a lasat Franta afara de la Euro", scriu cei de la Gazzetta dello Sport.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!