Eroina din skandenberg care viseaza sa il puna pe Arnold! Nu are bani sa mearga la Mondial si plange instant cand isi aminteste de tatal ei! Poveste impresionanta

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Octombrie 2015, 21:35
Data actualizarii: Sambata 10 Octombrie 2015, 22:14

Eroi.ro e in fiecare sambata seara la Sport ProTv, ora 20:00! 

Skandenberg-ul nu mai e de mult un sport doar pentru barbati. Gabriela Gherghe a vrut sa scape de saracie si a ajuns campioana Romaniei la skandenberg. 

"La un concurs national de skandenberg, vindeam suplimente nutritive, oamenii dadeau mana cu mine, cand vedeau ca am forta spuneau: "dar nu vrei sa participi?" Cel care m-a invatat, prima oara, a fost campionul mondial la skandenberg, Ion Oncescu. Mi-ar placea sa-l am pe Arnold ca adversar la masa de skandenberg. Numele meu, in acest sport, este Cobra",
spune Gabriela. 

Este mica, puternica, puterea ei este veninul cobrei", spune antrenorul ei. 

Campioana n-a inceput cu antrenamente la sala, ci a muncit din greu la tara, la bunici.

La 16 ani a primit o grea lovitura. Si-a pierdut tatal. S-a mutat la Bucuresti ca sa-si faca un rost in viata.

"A fost si este cea mai importanta persoana din viata mea si nu pot sa ma gandesc ca nu mai este, ma gandesc ca e plecat undeva. Mi-a spus "zambeste, daca zambesti totul va fi bine". Imi este foarte greu fara el si tot ce fac, ii datorez.  L-am iubit foarte mult si vreau sa-i arat ca pot in continuare. Pentru el fac totul. Am acasa o poza si cand o vad, plang, ma simt foarte singura fara el", spune Gabriela cu lacrimi in ochi. 

E eleva de liceu si lucreaza intr-un bar.

"Dorm cam 5-6 ore pe noapte. Dimineata ma duc la sala, la 12 incep munca. Eu ajut toata familia, asa cum pot, le trimit bani, mama mea traieste la tara"


Cu primul salariu i-am cumparat o haina, era atat de frig si nu aveam nici geaca pe mine
" - Gabriela Gherghe. 

Cel mai bine se simte la sala, chiar daca trebuie sa se antreneze si cateva ore pe zi.

"Antrenorul meu ma invata ce trebuie sa fac. Ma ajuta si psihic, am momente in care intru in depresie si ma gandesc la viata mea, cat a fost de grea. Cam 45-50 de medalii, diplome,  sunt campioana Romaniei, multipla campioana la skandenberg. La campionatul mondial, de anul asta, nu cred ca o sa ajung, nu sunt bani. Nu exista niciun venit din acest sport", mai spune Gabriela. 

"Cand a intrat prima data in sala de antrenament, isi dorea mult sa munceasca, imi spunea"antreneaza-ma sa fiu obosita, sa simt ca nu mai pot". A fost un copil muncit, s-a chinuit", spune antrenorul ei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!