"Sunt un fel de Gigi Becali in Banat!" O noua premiera in fotbalul romanesc. Patronul a venit special din SUA ca sa joace cu Astra!

"Sunt un fel de Gigi Becali in Banat!" O noua premiera in fotbalul romanesc. Patronul a venit special din SUA ca sa joace cu Astra!

Fotbalul romanesc a oferit un nou moment memorabil! 

La 38 de ani, patronul lui Nuova Mama Mia Becicherecu Mic a revenit special in tara ca sa joace contra campioanei Romaniei. George Singeorzan este stabilit de 16 ani in SUA, dar nu a putut rata ocazia istorica de a infrunta campioana. Singeorzan a fost introdus de antrenor in minutul 84 al partidei castigate de Astra cu 1-0.

"A fost un meci cu incarcatura emotionala pentru jucatorii nostri, n-am mai fost intr-o faza avansata a Cupei Romaniei. M-au dezamagit unii jucatori, dar sunt multumit de evolutia micutei noastre echipe. N-am pus presiune pe antrenor, a fost decizia lui, eu i-am spus acum 2-3 zile ca vreau sa prind cateva minute pe final. El ma stie, nu m-a mai vazut jucand din vara, dar mai stie bine, insa, niciodata nu m-am bagat peste antrenor. Nu asa se lucreaza, sunt dezamagit de patronii echipelor din Liga I. Jucatorii au avut o prima de 500 de lei si vor avea un bonus, chiar daca au pierdut, sunt alaturi de ei. Stam bine cu salariile, unii jucatori au salarii de 2000 lei sau de 1500 lei".

Antrenorul considera un gest firesc folosirea patronului. "E un lucru decent din partea mea sa-i acord aceasta bucurie omului care ne sprijina financiar sa joace cateva minute cu Astra. Cred ca este un gest frumos, un lucru decent din partea mea, asa mi se pare normal", a declarat Cosmin Stan.


"Sunt un fel de Gigi Becali din Banat"

George Singeorzan spune ca le plateste salariile la timp jucatorilor si ca e considerat un fel de Becali din Banat.

"Avem un lot de 22 de jucatori... s-ar putea sa joc si eu! Cel mai bun joc al meu este cel de cap, dau goluri de generic. Ultimele 15 minute poate joc si eu. Baietii sunt foarte pregatiti, am stat cu ei, le-am ascultat necazurile, am incercat sa stau de vorba, sa ascult tot, asta e foarte important.

Platesc tot, am platit datoriile la fisc, poate la salarii or fi doua zile intarziere, adica daca trebuia sa-l iei in 25, il iei in 27 cel tarziu. Jucatorii au avut o prima de 500 de lei si vor avea un bonus, chiar daca au pierdut, sunt alaturi de ei. Stam bine cu salariile, unii jucatori au salarii de 2000 lei sau de 1500 lei. Ambele echipe vor trata cu mare seriozitate partida. Chiar daca Marius sumudica nu a facut deplasarea, din motive medicale, tehnicianul campioanei a spus ca va trimite in teren tot ce are mai bun in lot. Oricum mi se spune Gigi, sunt un fel de Gigi de Banat!”, a spus intr-un interviu acordat news.ro.

Fiind stabilit in SUA de la 16 ani, acesta a reusit sa convinga si doi jucatori americani sa joace pentru echipa sa: ”Am doi fotbalisti din SUA, dar am mai multi baieti buni, Ciprian Sturz, Andrei Dimiter, Ponce Junior, Jairo Aquino”

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies