Nici Rednic nu o duce prea bine, chiar daca a castigat: "Imi pare rau pentru Sumudica, si eu am probleme cu tiroida"

Nici Rednic nu o duce prea bine, chiar daca a castigat: "Imi pare rau pentru Sumudica, si eu am probleme cu tiroida"

Marius Sumudica a avut probleme de sanatate la meciul cu Dinamo, pierdut cu 2-1 de Astra. Acesta a plecat la vestiar iar apoi la spital, acuzand palpitatii si dureri de inima.

Nici Rednic nu a avut o seara usoara. Acesta a dezvaluit ca are probleme de sanatate si chiar urmeaza sa se opereze in ianuarie, insa este multumit de evolutia echipei si de calificarea in semifinalele Cupei:

"Jucam la CFR Cluj, e un parcurs bun, suntem in semifinale in ambele cupe, suntem calificati in Play-Off. O sa imi indrept genunchiul si o sa fiu un om drept. Chiar o sa ma operez la inceputul lui ianuarie, dar nu la genunchi, la tiroida. Sa dea Dumnezeu sa se construiasca un stadion nou si frumos aici in Stefan cel Mare. Nu vom face multe transferuri in iarna, deja am format o echipa, vor mai veni oameni insa. Am avut adversari grei, nu e usor in semifinale mai ales ca o sa fie tur-retur. Din punct de vedere fizic stam foarte bine, de aceea dam goluri multe pe final de meci.", a declarat Rednic la finalul meciului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies