Aurelian Bogaciu, inlocuit cu Mugurel Draganescu la Rapid-Dinamo!

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Aprilie 2009, 13:39
Aurelian Bogaciu, inlocuit cu Mugurel Draganescu la Rapid-Dinamo!

Arbitrul Aurelian Bogaciu, care a fost retinut de la delegari in urma citarii sale de catre DNA in scandalul legat de coruptia din arbitraj, a fost inlocuit cu Mugurel Draganescu la meciul Dinamo - Rapid, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei.

Astfel, brigada completa a meciului Dinamo - Rapid este compusa din Alexandru Tudor (central), Miklos Nagy, Sebastian Gheorghe (asistenti) si Mugurel Draganescu (rezerva). Observatorii intalnirii de la Pitesti, care se va disputa astazi, de la ora 20.45, vor fi Ioan Igna si Hacic Garabet.

In schimb, Lucian Dan, care a fost si el oprit de la delegari, va fi rezerva la partida dintre formatiile FC Timisoara si Gloria Bistrita, tot din sferturile Cupei Romaniei, care va avea loc astazi. "Pentru inlocuirea lui Bogaciu s-a gasit o solutie, dar la Lucian Dan timpul era prea scurt pentru a fi inlocuit. El va ramane rezerva la meciul din Cupa Romaniei", a declarat, pentru MEDIAFAX, Nicolae Grigorescu, vicepresedintele CCA.
Potrivit oficialilor CCA, arbitrii Aurelian Bogaciu, Sorin Corpodean, Tiberiu Lajos si Marcel Savaniu, dar si vicepresedintele CCA, Marcel Lica, vor fi audiati de procurorii anticoruptie in acest caz. Lica a anuntat, miercuri, ca se suspenda din functia pe care o detine la CCA si ii transfera atributiile sale lui Grigorescu.

Lucian Dan si Dan Rosu nu vor mai fi delegati pentru ca numele lor a fost vehiculat in mass-media ca ar avea legatura cu scandalul de coruptie in care sunt implicati patronul FC Arges, Cornel Penescu, si fostul presedinte al CCA, Gheorghe Constantin. Masura ar fi menita sa-i protejeze pe arbitri, potrivit oficialilor CCA.

Iohannis: „Un al doilea val al pandemiei este iminent. Dragi români, respectaţi regulile”
BRAT