Astra - Rapid, in optimile Cupei! Manea: "Sumudica a visat ca va pica cu Astra!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Septembrie 2010, 17:36

	Astra - Rapid, in optimile Cupei! Manea: "Sumudica a visat ca va pica cu Astra!"

"Adversarul e unul care prezinta interes, dar totusi intre noi si Astra este o diferenta de valoare. Nu va fi usor pentru ca lucram acasa la ei, dar eu cred in echipa noastra si cred in calificare. E un adversar de care putem trece. Sumudica mi-a spus ca a visat ca o sa picam cu Astra, uite ca a avut dreptate", a spus Manea.

Referitor la partida cu FC Timisoara, din etapa a zecea a Ligii I, Manea considera ca Rapid are de luat o revansa. "Este un derbi cu o echipa care de trei etape a reusit sa castige, dar si Rapid e o echipa care joaca un fotbal frumos. Mergem la Timisoara sa castigam mai ales ca avem un of cu Timisoara. Am pierdut un meci pe care il castigasem pe teren, iar acele puncte au contat foarte mult ca nu ne-am calificat intr-o cupa europeana.

Timisoara are o echipa foarte buna si sper sa castigam acum. Sunt jucatori care pot face diferenta la Rapid, intra si Herea si avem jucatori importanti. Avem ceva probleme de lot. Sunt cei doi jucatori de banda Bozovici si Rui Duarte care sunt accidentati, dar avem posturile acoperite si nu vom avea probleme", a adaugat oficialul rapidist.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT