olanda - argentina Campionatul Mondial Campionatul Mondial Qatar 2022 Virgil van Dijk CM 2022

GALERIE FOTO Nervi încinși în Olanda - Argentina! Virgil van Dijk și-a „calmat” adversarul cu un procedeu de wrestling

Pe finalul meciului, înainte de a se intra în cele două reprize de prelungiri, partida dintre Olanda și Argentina a avut parte de un moment tensionat.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 23:15
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 23:46

Olanda și Argentina s-au întâlnit în sferturile Campionatului Mondial. Sud-americanii au intrat cu avantaj la pauză, grație golului înscris de Nahuel Molina (24 ani), din pasa genială a lui Lionel Messi (35 ani). 

Moment tensionat la Olanda - Argentina

În minutul 73 lucrurile păreau și mai clare. Lionel Messi fructifica un penalty-ul obținut de Marcos Acuna (31 ani) și ducea scorul la 2-0. Numai că Olanda avea să reducă din diferență prin Wout Weghorst (30 ani), în minutul 83, cu o lovitură de cap.

Cinci minute mai târziu spiritele aveau să se încingă. Leandro Paredes (28 ani) l-a faultat pe Nathan Ake (27 ani), iar apoi a șutat intenționat cu mingea spre banca Olandei. Neerlandezii au „taxat” gestul și au sprintat pentru a-i reproșa atitudinea jucătorului legitimat la Juventus. Numai că cel care le-a luat-o înainte a fost Virgil van Dijk (30 ani), care i-a aplicat un umăr lui Paredes care l-a pus direct la podea. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!