Alessandro Nesta ChampionTheMatch Heineken Champion The Match

O seara MAGICA impreuna cu Nesta in Romania. Legenda fotbalului italian a comentat alaturi de fani meciul dintre Barcelona si Bayern

#ChampionTheMatch. Experienta UEFA Champions League a fost traita in Romania alaturi de marele Nesta la Palatul Snagov. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Mai 2015, 11:37
Data actualizarii: Vineri 08 Mai 2015, 11:37

Atmosfera regala la Palatul Snagov in seara unui meci de gala. Barcelona si Bayern Munchen au inceput pe Camp Nou lupta pentru un loc in finala, iar catalanii au castigat prima batalie cu 3-0 dupa o seara magica a lui Messi: doua goluri in 3 minute si pasa pentru Neymar la reusita de 3-0 din prelungiri.

In timpul asta, marele Alessandro Nesta se afla in Romania, la Palatul Snagov si comenta cu fanii din intreaga lume prin intermediul Twitter si cu ajutorul hashtag-ului #ChampionTheMatch.

A fost o experienta unica in Romania, prezentata de Heineken, sponsorul oficial al UEFA Champions League.


#ChampionTheMatch. O seara cu Nesta in Romania.

Nesta. Alessandro Nesta. E chiar el! Legenda fotbalului italian a ajuns la Palatul Snagov cu masina in jurul orei 19:45.

Meciul incepe mai devreme. E ora 20:00, iar Nesta da pronosticuri impreuna cu Deco si Dudek, alte legende UEFA Champions League. Cine s-ar fi gandit la scorul final?

20:15 Nesta isi face intrarea. Nu in teren, ci la dineul oficial. Fost fundas polivalent, Nesta demonstreaza ca se poate adapta cu stil la orice situatie. Pe fundal, imnul Champions League. LIVE. Ca in vremurile cand juca la Milan!


21:15 Timpul trece greu cand astepti ceva cu nerabdare. Inca putin. Pana la intalnirea cu fani. Pana la marele meci.

21:45 Incepe meciul! Magie in teren, magie si la Snagov. Nesta aranjeaza decorul pentru ca meciul sa fie urmarit in conditii optime!


22:35. Pauza pe Camp Nou. Sete de goluri, sete de si de bere.


22:45 Spectacolul reincepe! Nesta trece la actiune. Chiar daca a fost fundas, italianul isi arata abilitatile la Snagov. Oare poate sa jongleze cu toti atacantii?


23:15 Ultimele minute, scorul e in continuare egal. E nevoie de concentrare maxima. Ghicesti unde este ascunsa sticla de Heineken?


23:20 EVRIKA! Sticla a fost gasita, golurile au inceput sa curga!

23:45 FINAL de meci! FINAL de seara. Va multumim ca ati fost alaturi de noi si un "La revedere" de la Alessandro Nesta!

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!