Shevchenko devine al treilea Balon de Aur care activeaza ca antrenor, alaturi de Zidane si Cannavaro. Ce legenda a lui AC Milan aduce pe banca Ucrainei

Autor: Sport.ro
Miercuri 13 Iulie 2016, 12:12

	Shevchenko devine al treilea Balon de Aur care activeaza ca antrenor, alaturi de Zidane si Cannavaro. Ce legenda a lui AC Milan aduce pe banca Ucrainei

Dupa ce l-a adus pe Shevchenko pe banca tehnica, nationala Ucrainei este interesata si de Mauro Tassotti.

Ucraina a fost singura echipa din grupe care a plecat acasa inaintea Romaniei. Prestatia slaba a nationalei ucrainene a dus la demisia lui Mikhail Fomenko, antrenorul principal al echipei. Locul sau a fost preluat de secundul Andriy Shevchenko, cel mai mare fotbalist din istoria tarii. 
 
Legendarul atacant al lui AC Milan are un palmares impresionant. Shevchenko este primul fotbalist ucrainean care a castigat Liga Campionilor, iar in 2004 a fost premiat cu Balonul de aur. Shevchenko, Zidane si Cannavaro sunt singurii castigatori ai Balonului de Aur care activeaza in prezent ca antrenori.
 
Shevchenko a jucat pentru pentru nationala Ucrainei timp de 17 ani si s-a retras in 2012. In cariera sa, fostul atacant a jucat la trei echipe importante: Dinamo Kiev, AC Milan si Chelsea.
 
Potrivit football-italia.net, Mauro Tassotti si Andrea Maldera s-ar putea alatura echipei tehnice a lui Shevchenko. Cei doi si-au incheiat contractul cu AC Milan si sunt asteptati pe banca tehnica a ucrainenilor.
Cîţu către prefecţi, despre vremea rea: E o situaţie dificilă, toată lumea să fie pregătită. Nimeni nu pleacă nicăieri
BRAT
Modifică setările cookies