Campionate externe

RECORD de senzatie pentru un portar! A MARCAT deja golul cu nr. 120 in cariera! Legenda care traieste pe terenul de joc! VIDEO

Rogerio Ceni a marcat golul 120 in cariera, un record absolut pentru un portar de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 16:21
Data actualizarii: Marti 16 Septembrie 2014, 08:34

Are 41 de ani si inca mai joaca. Inca mai apara si inca mai inscrie. Un lucru rar pentru un portar, insa Ceni este un executant foarte bun cand vine vorba despre loviturile libere sau despre penalty-uri.

LEGENDA

Ceni a marcat acum golul 120 in intreaga cariera. Din 1992 este la Sao Paolo, iar acum a inscris in victoria cu 2-0 in fata celor de la Cruzeiro. Golul sau, in minutul 36, a venit tot in urma unui penalty perfect executat.

Din pacate pentru milioane de fani in intreaga lume, Ceni a anuntat ca se retrage la finalul acestui sezon, cand deja va fi implinit varsta de 42 de ani. In momentul retragerii, Ceni se va apropia sau chiar va trece de bariera celor 1150 de jocuri in intreaga cariera.

"Ma antrenez cu mai multa pasiune decat cand aveam 18 ani. E drept ca in ultimii ani e mai greu sa ma refac dupa accidentari, dar ma simt ca un adolescent, joc din placere si pun suflet. Imi plac emotiile pe care le simt cand sunt pe teren. Am marcat peste 100 de goluri, e ceva... dar nu intru in teren cu gandul de a marca, asta vine pe urma :)", Rogerio Ceni.

CITESTE AICI POVESTEA LUI ROGERIO CENI

Modifică setările cookies