Campionate externe

INCREDIBIL! Steaua a ratat un atacant de 2,5 mil din cauza ei! S-a ingrasat 30 de kg si e de nerecunoscut din cauza unei femei DIABOLICE

Relatia cu ea l-a facut sa-si rateze cariera in Europa! Becali era disperat sa-l aduca la Steaua, dar a preferat un weekend pasional alaturi de ea in loc sa vina in Romania!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Iulie 2012, 14:59
Data actualizarii: Vineri 06 Iulie 2012, 20:30

Cristian Fabbiani a fost la un pas sa revina in Romania acum doi ani! Steaua l-a chemat inapoi, dupa ce River Plate l-a anuntat ca nu mai e nevoie de el pe Monumental.

Intr-un interviu acordat presei din Argentina, Fabbiani explica de ce n-a mai revenit in Romania!

Modelul Florencia Maggi l-a tinut in Argentina chiar inainte sa zboare spre Bucuresti, unde Becali il astepta la negocieri!

"Am avut atunci doar o intalnire cu ea si n-am mai venit in Romania. Nu stiu daca am gresit sau nu", spune Fabbiani.

Atunci, relatia n-a durat. Cei doi s-au revazut insa acum si lucrurile au devenit serioase. Florencia si Cristian sunt un cuplu de cateva saptamani.

"Fabbiani e un tip foarte romantic si dragastos, imi e foarte bine alaturi de el", spune Florencia.

Cristian Fabbiani, 28 de ani, s-a accidentat grav la genunchi acum cateva luni si e in recuperare dupa operatie. A ajuns in liga a doua din Argentina, la Independiente Rivadavia, unde a marcat de 7 ori in 18 meciuri. Nu numai problema de la genunchi ii va da batai de cap inainte sa revina pe gazon. Are de dat jos mai bine de 25 de kg pentru a putea juca din nou!

Cea mai CRUDA razbunare posibila! Ce a facut un barbat PARASIT de iubita

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies