ALERTA la Chelsea! UE vrea sa-i INGHETE conturile lui Abramovic! Anuntul a fost confirmat de Premierul Regatului Unit!

ALERTA la Chelsea! UE vrea sa-i INGHETE conturile lui Abramovic! Anuntul a fost confirmat de Premierul Regatului Unit!

19:00 Reghe, in studioul Sport.ro. Ia-l la intrebari!

UPDATE! Premierul britanic David Cameron confirma posiblitatea inghetarii conturilor pentru Roman Abramovic si alte persoane influente care au sustinut anexarea regiunii Crimeea de catre Rusia. 

"Cu siguranta nu am exclus aceasta abordare, dar legile noastre si cele din UE spun ca trebuie sa tintesti oamenii care au o relatie ddirecta cu acest gen de actiuni. Am spus de mai multe saptamani ca si oameni din Parlamentul Rusiei sunt vizati. Au votat de mai multe ori in favoarea referendumului ilegal din Crimeea, ei fac parte din problema, ei fac parte din cauza si trebuie tintiti. Oamenii care au facut parte din acest proces trebuie vizati iar ei ar trebui sa stie ca exista posibilitatea interzicerii deplasarii in Uniune si inghetarea conturilor", a declarat David Cameron. 


Criza politica generata de anexarea Crimeei, discursurile controversate ale conducatorilor Federatiei Ruse si ale liderilor NATO, dar si blocarea conturilor mai multor oligarhi rusi ar putea avea repercursiuni grave asupra fotbalului mondial.

In plina criza legata de anexarea peninsulei Crimeea de catre Federatia Rusa, Alexey Navalny, un vehement critic al regimului lui Vladimir Putin, aflat in arest la domiciliu, lanseaza un scenariu teribil, acesta spunand ca guvernele statelor din Vest ar trebui sa aplice sanctiuni dure Rusiei, sanctiuni care ar putea afecta cele mai mari cluburi ale Europei.

Navalny a publicat in New York Times un articol numit "Cum trebuie Putin pedepsit", acesta vorbind despre luxul in care traieste administratia de la Kremlin si modul de viata al oligarhilor rusi.

Alexey Navalny scrie ca "Cercul de apropiati al lui Putin, mafia de la Kremlin, care sta pe un munte de bani, trebuie sa fie prima vizata. Oligarhi precum Roman Abramovich (patronul lui Chelsea) si Alisher Usmanov (Arsenal) se afla si ei pe aceasta lista. Sanctiuni reale, precum blocarea accesului la conturi si la locuintele de lux din Londra, i-ar putea arata lui Putin adevaratele efecte ale politicii sale".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rata cazurilor de COVID-19 în Capitală, sub 1 la mie. Toți elevii s-ar putea întoarce de miercuri în bănci
BRAT
Modifică setările cookies