Bayern, Barca si Real Madrid sunt detronate de o singura echipa! Cine are cei mai multi jucatori titulari in echipele nationale

Bayern, Barca si Real Madrid sunt detronate de o singura echipa! Cine are cei mai multi jucatori titulari in echipele nationale

O echipa din Anglia are cei mai multi internationali in lot.

Chelsea este echipa cu cel mai mare procentaj de jucatori dati la echipele nationale. Englezii au 78,3% din jucatori in echipele nationale, reusind sa detroneze echipe ca Real Madrid, Barcelona sau Bayern Munchen.

Real si Barca au cheltuit sute de milioane de euro pe jucatori ca Bale, Neymar, James Rodriguez sau Suarez, insa nu au reusit sa devina cel mai "international" club din Europa. Nici gigantii de la Bayern, care au dat mare parte din prima echipa a Germaniei la Campionatul Mondial castigat in aceasta vara, nu au reusit sa prinda nici macar top 3.

Topul este dominat si de echipe din est, acolo unde Zenit, CSKA Moscova si Dinamo Kiev au reusit sa prinda primele 20 de echipe dupa ce au transferat cei mai buni jucatori titulari in echipele tarilor lor din Europa de Est.

TOP 20 echipe in functie de cati jucatori au la echipele nationale

Chelsea     78.3
Real Madrid     77.3
Barcelona     74.1
Bayern Munich     73.1
Dortmund     71.4
Manchester City     70.8
Liverpool     68
Arsenal     66.7
PSG     65.2
Zenit     58.3
Roma     55.6
Everton     55.6
Fenerbahce     54.5
Inter Milan     54.2
Tottenham     53.6
Manchester United     53.6
CSKA Moscow     52.2
Dinamo Moskva     52.2
Dynamo Kyiv     52
Napoli     52
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies