Au si ei un Standard! Fosta echipa a lui Tucudean si Rednic isi interzice suporterii in deplasare dupa incidentele din week-end

Au si ei un Standard! Fosta echipa a lui Tucudean si Rednic isi interzice suporterii in deplasare dupa incidentele din week-end

Potrivit presei belgiene, cele doua cluburi risca o amenda usturatoare precum si pierderea punctelor puse in joc in acest meci. 

Dupa incidentele care au dus la intreruperea definitiva a meciului de duminica dintre Charleroi si Standard, clubul din Liege nu va mai vinde bilete pentru meciurile pe care le va disputa in deplasare in Campionatul de fotbal al Belgiei in acest sezon. 

''Standard Liege nu va mai pune in vanzare niciun bilet pentru meciurile din Jupiler Pro League pe care le mai are de disputat in deplasare pana cel putin la finalul fazei clasice a campionatului'', anunta clubul belgian intr-un comunicat. 

Decizia a fost luata dupa incidentele survenite la meciul dintre Charleroi si Standard, intrerupt definitiv in minutul 67, la scorul de 3-1 pentru Standard, dupa ce au fost aruncate in teren diverse obiecte (cutii de bere, petarde si fumigene). 

Pe de alta parte, Standard Liege ''nu va accepta ca punctele de la acest meciuri sa nu fie atribuite'', pentru ca asta ''ar constitui o abatere extrem de periculoasa pentru fotbal'', adauga comunicatul clubului. 

Meciul dintre Charleroi si Standard Liege, disputat duminica seara in campionatul de fotbal al Belgiei, a fost suspendat din cauza numeroaselor incidente provocate de suporterii celor doua echipe, in special din cauza petardelor aruncate din tribune. 

Intalnirea a fost mai intai oprita in doua randuri, din cauza petardelor aruncate in directia portarului francez al lui Charleroi, Nicolas Penneteau, vizat de fanii veniti de la Liege. 

In ciuda apelurilor la calm facute la microfon de antrenorul si jucatorii lui Standard, atmosfera a ramas la fel de tensionata. in minutul 67, la scorul de 3-1 in favoarea lui Standard, suporterii lui Charleroi au fost cei care l-au vizat pe portarul oaspetilor, Guillaume Hubert, lovit de o cutie de bere, aruncand apoi fumigene in directia acestuia. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies