Campionate externe

A jucat in Giulesti, dar nici macar fanii Rapidului nu-si aduc aminte de el! Acum a dat un gol senzational si e vedeta in tara lui

►Porto - Sevilla joi 22:00 in direct la Sport.ro si Voyo! Cu DRAG de pe Dragao. Semnat FOTBAL!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Aprilie 2014, 19:08
Data actualizarii: Marti 01 Aprilie 2014, 19:26

S-a remarcat intr-o victorie zdrobitoare a nationalei U21 a Letoniei impotriva Romaniei, scor 5-1, si a devenit tinta mai multor echipe din Romania si Grecia, pentru ca anul 2010 sa-i aduca un transfer la Rapid. Edgars Gauracs, international leton, nu a aratat insa nimic in Liga I, speranta fanilor rapidisti spulberandu-se dupa doar 6 meciuri ale atacantului.

Adus in 2010 de la Ventspils si vazut drept un atacant de mare perspectiva, Edgars Gauracs, care marcase 10 goluri in 12 meciuri pentru nationala U21 a Letoniei, s-a confruntat cu mari probleme de sanatate, acesta fiind accidentat pentru o lunga perioada de timp, motiv pentru care nici nu a fost cumparat definitiv de giulesteni.

Rand pe rand, letonul a mai trecut apoi pe la Sheriff Tiraspol (11 goluri in 12 meciuri), Yenisey Kranoyarsk (5 goluri in 33 de meciuri) si Torpedo Moscova (4 goluri in 36 de meciuri), pentru ca intr-un final sa se intoarca in campionatul tarii sale, acum evoluand pentru Spartaks Jurmala, echipa aflata pe locul 9.

Gauracs pare, insa, sa fie intr-o revenire de forma, golul marcat de acesta in weekend devenind viral pe internet. Cu doar 2 meciuri la Spartaks, atacantul a reusit sa bifeze si prima reusita, marcand un gol de-a dreptul fabulos dintr-o lovitura libera.

Spartaks Jurmala, echipa lui Gauracs, a pierduta insa meciul cu Skonto Riga cu 1-2.

CITESTE SI
Modifică setările cookies