"Dar tu cine esti?" Bild a apelat la un cititor pe buze pentru a afla ce aroganta le-a facut Ronaldo islandezilor!

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Iunie 2016, 17:35

	"Dar tu cine esti?" Bild a apelat la un cititor pe buze pentru a afla ce aroganta le-a facut Ronaldo islandezilor!

Cristiano Ronaldo s-a remarcat doar printr-un scandal la primul meci de la EURO. 

Islanda a produs una din surprizele de la EURO, dupa remiza din primul meci cu Portugalia, prima din istoria nordicilor la un turneu final.

Ronaldo i-a atacat pe islandezi dupa meci si si-a atras mai multe critici. "S-au aparat tot meciul, am intalnit o echipa anti-fotbal, e foarte greu sa joci asa", a declarat Ronaldo. "Islandezii s-au bucurat pentru acest egal de parca au castigat turneul, e incredibil asa ceva", a mai atacat fostul Balon de Aur.

Mai mult, Ronaldo s-a contrat cu adversarii sai si pe teren. La finalul partidei, capitanul islandezilor, Aron Gunnarsson, a venit sa-i ceara sa faca schimb de tricouri, insa portughezul a refuzat. Cotidianul german Bild a apelat la un cititor pe buze pentru a afla exact cuvintele rostite de Ronaldo catre adversarul sau anonim. "Sa facem schimb de tricouri? Cine esti tu?" i-a spus Ronaldo islandezului si a refuzat sa-i dea tricoul.

Ronaldo a fost ironizat de islandezi pe conturile de socializare. "Cel mai bun jucator din lume si Ronaldo", a scris un jucator care a postat o imagine cu el si Ronaldo intr-o faza de joc.

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies