Box

A luat 4 luni de PUSCARIE dupa ce a facut in ring! La putin timp dupa, si-a omorat un prieten si a luat alti 30 de ani:

Chiar daca esti boxer si esti in ring nu inseamna ca ai voie sa imparti pumni in stanga si in dreapta. Un luptator a fost arestat dupa ce la finalul meciului si-a pierdut cumpatul si si-a lovit adversarul.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Decembrie 2012, 18:38
Data actualizarii: Duminica 23 Decembrie 2012, 18:35

James Butler a fost arestat si condamnat pentru comportament agresiv. A stat 4 luni in inchisoare din Rikers Island pentru gestul sau nebun.

Mai tarziu, a facut o prostie mai mare decat isi puteau imagina cei care l-au cunoscut. Butler a fost condamnat la 29 de ani de inchisoare pentru ca si-a omorat un prieten. Sam Kellerman, care ii era prieten luptatorului de mai bine de 10 ani, a sfarsit prin a fi omorat de acesta cu un ciocan. Totul a pornit dupa ce Sam i-a cerut lui Butler sa plece din apartamentul sau.

Dupa ce si-a dat seama ce a facut, Butler a dat foc la casa, intr-o incercare disperata de a sterge dovezile. Si-a recunoscut faptele si a primit o pedeapsa pe masura.

James Butler a fost numit "The Harlem Hammer" si are un record de 20 de victorii, dintre care 5 prin ko si nicio infrangere. A fost campion mondial USBA la super mijlocie si campion al Americii la semi-grea.

Modifică setările cookies