Duminica 28 Ianuarie 2018, 22:16

A fost injunghiat in coloana vertebrala, dar nu renunta! Viseaza sa urce din nou in ring: povestea emotionanta a unui campion al Romaniei

Boxul ofera cele mai emotionante povesti.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Un roman a ajuns in scaun cu rotile, dupa ce a fost injunghiat pe la spate in strada, dar n-a renuntat! Vrea sa revina in ring!
De doua ori campion al Romaniei, Nicolae Stan nu a mai putut boxa dupa ce a ajuns in scaun cu rotile, acum 20 de ani! Campionul a revenit in sala si face doua antrenamente pe zi.

"Am fost injunghiat cu un cutit in coloana vertebrala. N-am cum sa renunt, si noaptea visez la fel: pumni,ring ,bataie! Pentru mine boxul e totul", a declarat Nicolae Stan.

Omul are nevoie de ajutor ca sa ajunga la sala. Visul lui e sa urce din nou in ring, dar ii e greu sa gaseasca un adversar in Romania.

"Ar fi primul meci de box in scaun cu rotile in romania. am vorbit deja cu asociatia veteranilor militari si astept un raspuns", a declarat Sorin Popa, antrenorul lui Nicolae Stan.

 



Guvernul plănuiește să suspende contribuțiile la Pilonul II de pensii de la 1 iulie. Reacția Ministrului Muncii
BRAT