Black Friday 2022 pentru bărbați. Console de jocuri, gadgeturi și echipamente sportive red

Black Friday reduceri Black Friday 2022 Exclusiv
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Noiembrie 2022, 09:20
Data actualizarii: Joi 09 Noiembrie 2023, 13:15

Black Friday este un moment potrivit pentru bărbați să își cumpere la reducere produsele pe care le-au așteptat tot anul. De la gadgeturi de ultimă generație, până la console de jocuri sau echipament sportiv, marii retaileri oferă reduceri de Black Friday 2022 la toate tipurile de produse.

UPDATE: Vineri dimineață s-a dat startul campaniei de reduceri de Black Friday 2022. Mai jos vă prezentăm câteva dintre cele mai bune oferte dedicate special bărbaților. 

Console de jocuri video la reducere de Black Friday 2022

Consola Microsoft Xbox Series S - la prețul de 1.199,99 Lei, redusă de la 1.438,86 Lei 

Există trei jucători pe piața mondială de console de jocuri video: Sony, Microsoft și Nintendo. Acest lucru ar trebui să facă alegerea unei console foarte simplă, dar lucrurile nu stau deloc așa. În timp ce mulți utilizatori sunt fideli unui tip de consolă, Xbox, PlayStation sau Nintendo Switch, mulți nu știu care este diferența dintre ele și când vine vorba de ales între ele, se află în dificultate.

Mai mult, fiecare dintre cei trei producători aduc permanent îmbunătățiri și lansează noi modele pentru consolele lor.

Atunci când alegi o consolă de jocuri video unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le verifici este dacă jocurile pe care dorești să le joci sunt disponibile pe acest model. Asta deoarece multe dintre jocuri sunt create specific pentru un anumit tip de consolă.

Echipamente sportive reduse de Black Friday 2022

Bărbații interesați de practicarea diferitelor sporturi pot profita de reducerile de Black Friday 2022 pentru a achiziționa diferite echipamente sportive aflate la reducere.

Fie că vorbim de echipamente sportive pentru interior precum diferite aparate de fitness, haltere, gantere sau greutăți sau de sporturi în aer liber, marii retaileri de pe piață au pregătit reduceri de Black Friday la toate tipurile de produse.

Set Haltera si Gantere, Klept, Reglabile, 40 kg - reduse de la 1.666,00 Lei la 238,00 Lei

Gantera ajustabila Kondition, 20kg, negru - redus de la 899,99 Lei la 369,99 Lei

Banca multifunctionala exercitii DYNAMIC Prime, 128 x 51 x 120 cm, greutate maxima utilizator 110 kg, negru-rosu - redusă cu 53% de la 469,99 Lei la 219,99 Lei

Gadgeturi pentru bărbați de Black Friday 2022

În ultimii ani gadgeturile au ajuns să facă parte din viața noastră. Fie că vorbim de smartwatch-uri, boxe inteligente, căști pe bluetooth sau produse care ne transformă casa în una inteligentă, toate au început să fie la mare căutare.

De Black Friday 2022 găsim la reducere drone, camere de supraveghere, becuri, prize sau alarme inteligente, boxe portabile, dispozitive anti-pierdere, căști wireless, smartwatch-uri sau brățări fitness inteligente.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!