Un atacant englez a "dormit" un adevarat cosmar! Hotii i-au furat doua masini de 200.000 de euro in timp ce dormea bustean!

Un atacant englez a "dormit" un adevarat cosmar! Hotii i-au furat doua masini de 200.000 de euro in timp ce dormea bustean!

Atacantul imprumutat de Aston Villa la o echipa de liga inferioara a ramas fara doua masini.

Darren Bent, atacantul lui Aston Villa, care intre timp a fost imprumutat la Brighton, a avut parte de un episod fabulos sambata trecuta. Acesta a fost jefuit, hotii furandu-i doua masini de lux din curte.

Pana aici nimic anormal, insa faptul ca jucatorul dormea in timp ce masinile au fost furate, pare putin desprins dintr-un film comedie, iar daca mai punem la socoteala ca hotii au furat masinile nu prin "forta" ci luand cheile din casa, in timp ce atacantul a dormit neintors, totul pare un banc nefericit pentru atacantul englez.

Cert este ca Bent a ramas fara un Range Rover si un Audi RS6, ambele in valoare totala de aproape 200.000 de euro. Politia a fost anuntata insa nu a gasit nicio urma incriminatorie pentru hoti, acestia folosind, din cate se pare, o tehnica destul de cunoscuta de a intra in casa, de "vina" fiind incuietoarea usii lui Bent care este in forma cilindrica, foarte usor de spart, dupa cum anunta un oficial al politiei.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies