Anglia

Super veste pentru Chiriches! Anuntul a fost facut din greseala de un coleg de-al sau: "Din vara se schimba tot la Tottenham"

Vezi ce a spus Sandro in presa din Brazilia.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Mai 2014, 10:43
Data actualizarii: Joi 08 Mai 2014, 10:44

Brazilianul Sandro a facut cateva declaratii in presa din Brazilia prin care anunta ca in vara Tottenham se va desparti de actualul antrenor Tim Sherwood.

Acesta din urma l-a inlocuit pe Villas-Boas la carma echipei insa nu a reusit sa indelineasca obiectivele echipei pe finalul de sezon.

"Sherwood va pleca in vara, va veni un nou antrenor, va fi un nou inceput. Nu stiu nimic deocamdata, nici macar daca voi ramane eu la club. Va fi greu oricum sa plec de la club", a spus Sandro, referindu-se la un imprumut la Sao Paolo, varianta vehiculata in presa braziliana.

Schimbarea ar fi una buna pentru Chiriches. Englezul este cel care l-a trecut rezerva pe roman odata cu venirea sa ca principal la echipa. Vlad a fost titular in mandatul lui Villas-Boas, portughezul fiind si cel care a insistat sa se faca transferul, insa succesorul sau a avut alta parere despre fostul fundas al Stelei.

CITESTE SI
Modifică setările cookies