Seicii au creat un MONSTRU la Manchester City! Pellegrini are 2 echipe de 11 jucatori care pot lua titlul! Cum arata posturile

Seicii au creat un MONSTRU la Manchester City! Pellegrini are 2 echipe de 11 jucatori care pot lua titlul! Cum arata posturile

Pellegrini are un lot complet de 22 de jucatori, din care poate alege oricand titularii.

Manchester City a reusit sa dribleze inca o data legea fair play-ului financiar, dupa ce i-a adus in aceasta vara pe Sagna, Lampard, Fernando, Caballero si Mangala, platind in total aproape 70 de milioane de euro, desi nu i-a vandut decat pe Javi Garcia si Rodwell pe bani, incasand in jur de 30 de milioane de euro.

Dupa fabuloasa campanie de achizitii, Pellegrini are la dispozitie nu mai putin de doua loturi, ambele la un nivel la care se poate bate la titlu in Anglia oricand. Sagna, Nastasic, Navas, Lampard, Milner si Negredo se pot bate oricand la un loc de titular in orice echipa din Europa, fiind fosti sau actuali internationali in echipele lor.

Din pacate pentru Pantilimon, acesta a iesit din lupta pentru titularizare dupa ce a fost imprumutat la Sunderland, Hart batandu-se cu Caballero pentru postul de titular.

In aparare, Zabaleta si Sagna, si Kolarov si Clichy sunt perechile dublate pe fiecare parte a apararii, in timp ce in centru Kompany are locul batut in cuie, in timp ce Mangala, Nastasic si Demichelis se bat pentru al doilea loc de titular.

La mijloc lucrurile se complica. Daca David Silva si Toure par a fi titulari de drept, nu acelasi lucru se poate spune despre Fernandinho, Nasri, Navas, Fernando, Lampard sau Milner.

Si in atac Pellegrini are de unde alege. Aguero, Dzeko, Negredo si Jovetic sunt variantele acestuia.

Cele doua echipe ale lui Manchester City:

Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis, Kolarov - David Silva, Yaya Toure, Fernandinho, Nasri - Aguero, Dzeko

Caballero - Sagna, Mangala, Nastasic, Clichy - Navas, Fernando, Lampard, Milner - Negredo, Jovetic

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies