Anglia

S-ar putea ca fanilor sa NU le placa! Gerrard a vorbit despre modelele sale de manageri: Alex Ferguson e unul dintre nume! Planul:

Steven Gerrard a comentat ce va face dupa ce se lasa de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Mai 2015, 13:31
Data actualizarii: Duminica 17 Mai 2015, 13:42

Capitanul lui Liverpool e la un meci distanta de despartirea de unica echipa pentru care a jucat in cariera. El va pleca la finalul sezonului din Premier Leguea cu destinatia LA Galaxy, in MLS.

Gerrard a vorbit cu presa din Anglia despre viitor:

"Nu sunt nebun sa spun ca vreau sa vin acum pe banca lui Liverpool, dar sunt sigur ca vreau sa pastrez legatura asta frumoasa cu clubul si o sa raman deschis oricaror oportunitati din partea lui Liverpool.

Nu m-ar deranja sa fiu ca Fergie (n.r. Sir Alex Ferguson) sau ca Wenger, pentru ca ambii sunt manageri de mare succes. Cred ca eu voi fi ceva la mijloc, o combinatie intre cei doi.

Am facut un lucru in toti anii in care am lucrat alaturi de managerii mei - mi-am notat mereu lucruri pe care le vedeam la antrenamente, legate de stilul lor, de felul in care pregateau echipa. Nu am chiar o servieta plina cu notite, dar am destul cat sa ma ajute intr-o zi, daca voi antrena.

Cand voi simti ca sunt pregatit sa antrenez la Liverpool, daca voi simti asta, si daca voi avea o oferta, atunci ma voi gandi serios la asa ceva. Pentru moment nici nu-mi pun problema asa, pentru ca nu vreau sa-mi stric reputatia, pentru ca stiu ca nu sunt pregatit inca", a spus Steven Gerrard.

Modifică setările cookies