Marti 12 Octombrie 2010, 15:04

Omul cu care Contra s-a batut ca-n filmele western a comis-o din nou: a luat de gat un coechipier!

	Omul cu care Contra s-a batut ca-n filmele western a comis-o din nou: a luat de gat un coechipier!

Recunoscut drept unul dintre cei mai duri jucatori Edgar Davids a sarit la gatul unui coechipier!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Davids a avut nevoie de 54 de zile pentru a o face din nou lata! Ajuns la 37 de ani fostul international s-a trasnferat in aceasta vara la  Crystal Palace.

Omul cu care Cosmin Contra s-a batut mar in 2002 a provocat un incident monstru cu fundasul Julian Bennett care i-a reprosat o pasa gresita la antrenamente! Olandezul a sarit la gatul coechipierului: “Eu sunt seful aici, ai inteles!?” a fost mesajul lui Davids catre Bennett, scrie The Sun.


Jucatorii au ramas masca si nu au indraznit sa intervina! Nu este primul incident pentru Davids. Pe cand juca la Milan, olandezul s-a batut la un antrenament cu romanul Cosmin Contra! In 1996 a  fost dat afara de la nationala pentru ca a tipat la Guus Hiddink!

Citeste si:

#Edgar Davids

4 comentarii
 • 25 2015
  geo Dupa 5 ani tot acelasi articol total eronat a ramas cum ca el ar fi fost la milan cand defapt era al juve......
 • 12 2010
  UNU-DOI LA ACEL MECI AMBII JUCATORI AU PRIMIT CARTONASUL ROSU.ALTERCATIA DINTRE CEI DOI A AVUT LOC IN DRUMUL SPRE VESTIARE.CEL SIFONAT A IESIT DAVIDS.PENTRU ACEST FAPT CONTRA A FOST INDEPARTAT DE LA MILAN....LUAND DRUMUL SPANIEI.
 • 12 2010
  Eldany Va sfatuiesc sa va informatii bine inaintea unui articol ,ei nu s-au batut la antrenamente ca coechipieri, ci la un meci Juve-Milan. Dezamagitor ca de obicei....
 • 12 2010
  razvan pt cat de prost informat esti meriti concediat, davids s-a transferat de la milan la juve in 97 si a jucat acolo pana in 2004 parca....contra a jucat la milan 2001-2002, bataia dintre ei a fost la un meci milan - juventus cand contra s-a bagat intre davids si gattuso.
 • 12 2010
  666 unde pot vedea video???? ajutati-ma va rog
 • 12 2010
  davids nu poti vedea pt k faza s-a petrecut la un meci amical care nu a fost transmis la tv. nici **** nu exista de la acel meci
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT