O minte sclipitoare si o echipa de gladiatori | Russel Crowe, celebrul actor de la Hollywood, gata sa cumpere o echipa de LEGENDA din fotbalul englez

O minte sclipitoare si o echipa de gladiatori | Russel Crowe, celebrul actor de la Hollywood, gata sa cumpere o echipa de LEGENDA din fotbalul englez

Russell Crowe, celebrul actor neozeelandez in varsta de 50 de ani, castigator al premiului Oscar, ar putea deveni seful unui club de legenda din Anglia.

Russell Crowe, celebrul actor nominalizat la Oscar pentru rolurile din The Insider si A Beautiful Mind, si castigator al premiului Academiei Americane pentru filmul Gladiator, ar putea deveni seful unei formatii de legenda din fotbalul englez.

Cunoscutul actor neozeelandez, mare suporter al lui Leeds United, ar putea prelua clubul de la controversatul om de afaceri italian Massimo Cellino, fost la Cagliari.

BBC noteaza ca fosta "gasca nebuna" a Angliei si a Ligii Campionilor, aflata acum pe locul 14 in Championship, are mari dificultati, iar fanii nu il mai vor pe Cellino.

Crowe, in varsta de 50 de ani, mai este actionar si al clubului au stralian de rugby South Sydney Rabbitohs, insa dragostea sa pentru Leeds ar putea face ca acesta sa investeasca si in fotbal.

Aflat "in razboi" cu fratele sau Terry, cel care tine cu Liverpool, Russell Crowe si-a manifestat dorinta de a se implica in fotbal, scrie presa engleza.

Jurnalistii britanici noteaza ca actorul ar putea profita si de faptul ca italianul Cellino a fost gasit vinovat de evaziune fiscala, dar si de faptul ca acesta nu poate detine de unul singur intregul pachet de actiuni.

Russell Crowe are o avere estimata la 75 de milioane de dolari, astfel ca ar putea deveni un investitor important al clubului englez.

In ciuda spuselor celor de la BBC, clubul Leeds a transmis ca nu a primit inca nicio oferta de cumparare.

"Daca intentiile sale sunt serioase, il asteptam, insa, sa vina. Dar va trebui sa vedem daca dispune de resursele si de timpul necesare", a spus si presedintele lui Leeds, Paul Keat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies