Motivul INCREDIBIL pentru care a plecat Ozil: "Nu pot sa inteleg de ce l-au vandut!" Colegul care abia asteapta sa-l joace:

Autor: Sport.ro
Marti 10 Septembrie 2013, 17:14

	Motivul INCREDIBIL pentru care a plecat Ozil: "Nu pot sa inteleg de ce l-au vandut!" Colegul care abia asteapta sa-l joace:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Santi Cazorla este convins ca Real Madrid a facut o greseala cand l-a vandut pe Mesut Ozil la Arsenal.

Mijlocasul german a plecat in ultima zi de treansferuri pentru 43 de milioane de lire la clubul din Londra, iar Realul a fost fortat sa il vanda dupa aducerea lui Gareth Bale.

Cazorla a fost uimit cand a aflat de decizia jucatorului de a pleca din Spania. Ozil poate debuta la Arsenal in meciul cu Sunderland din weekend, iar colegul sau de echipa abia asteapta sa joace impreuna cu el.

“Sunt foarte fericit ca il avem in echipa pe Ozil. Este un jucator spectaculos si suntem foarte norocosi sa invatam de la el. Nu pot sa inteleg de ce Realul a adecis sa il vanda pentru ca este un jucator unic”

“Trebuie sa le ceri celor de club motivele pentru care au vandut un astfel de jucator, plus ca si el a simtit ca nu primeste oportunitatile de care are nevoie, iar noi am ajuns sa fim cei fericiti. Este un jucator important si o sa fie foarte bun in echipa noastra. Sper sa ne ajute impotriva echipelor puternice din Premier League”, a spus Cazorla intr-un interviu acordat Marca.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT