Anglia

Mesajul lui Gardos cu cateva ore inainte de meciul din FA Cup! Unde si-a dat CHECK-IN si reactia fanilor stelisti:

Gardos si Southampton ataca FA CUP diseara de la 21:55 in direct la Sport.ro! #teamGardos

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 15:38
Data actualizarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 15:49

"Looking for a new victory. We march on!", a scris Gardos inaintea meciului din seara asta, de la Sport.ro, si si-a dat check-in in Ipswich, unde are loc meciul din FA Cup de la 21:55.

 


Florin Gardos. Joaca fotbal, munceste, vorbeste incredibil engleza, foloseste cratima si nu l-am vazut nici sus pe bar, nici cu paparazzi dupa el sau alai de femei. Ai senzatia ca nu e roman si apoi iti dai una peste ochi: "Ba da, asa arata un roman care vrea sa faca si altceva cu viata lui in afara de selfie-uri". Englezii il lauda, suporterii l-au adoptat ca al lor: "Esti un SAINT deja", Koeman e incantat de fundasul roman.

Doar stelistii nu se bucura. La echipa lui Galca s-a transferat dinamvistul si petrecaretul Tamas. "Cum ne-am ales noi cu Tamas, Florine?? Hai inapoi la Steaua ca e prapad", este doar unul dintre mesajele postate de fanii stelisti pe Facebook la Gardos

In urma cu un an, pe 14 ianuarie 2014 (interviul a aparut in ziar a doua zi pe 15, in ProSport), stelistul Gardos visa cu ochii deschisi:

"Mie imi place campionatul englez. Imi doresc sa fie o echipa din Vest, dar nu mereu ti se intampla ceea ce iti doresti. In Anglia cred ca m-as acomoda mai usor pentru ca stiu limba si mi-a placut atmosfera de acolo cand am jucat cu tineretul, acum trei ani. Acel meci a avut un impact asupra mea". 

"Cum ne-am ales noi cu Tamas, Florine? Hai inapoi la Steaua ca e prapad", este doar unul dintre mesajele postate de fanii stelisti pe Facebook la Gardos si Sport.ro.

Are pagina de Facebook de curand si nu doar ca scrie corect, cu cratimele la locul lor, dar si frumos. Acesta este probabil unul dintre cele mai simpatice lucruri pe care le-am citit la un fotbalist.

 
"Am fost un elev bun, in clasa a 11-a am avut bursa, in a 12-a am pierdut-o doar din cauza absentelor deoarece jucam numai intermediare si nu mai ajungeam la scoala" - Florin Gardos
 
Duminica, Gardos si Southampton au batut Man United si momentan sunt pe 3 in Premier League. Ultimele meciuri au fost excelente pentru micuta echipa antrenata de Koeman: egal cu Mourinho, victorie cu Arsenal si Man United.
 
Diseara de la 21:55, Ipswich - Southampton in FA CUP e in direct la Sport.ro! #teamGardos


 
 
Modifică setările cookies