INCREDIBIL! Ce se intampla in Anglia daca spui ca "arbitrului i-a fost frica sa dea penalty!" Amenda uriasa primita de Mourinho

Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Octombrie 2015, 10:38
Data actualizarii: Vineri 16 Octombrie 2015, 10:42

Mourinho trebuie sa aduca de acasa salariul unui jucator din Liga I pe tot anul.

Jose Mourinho a fost amendat drastic dupa declaratiile date in urma meciului dintre Chelsea si Southampton, castigat de echipa lui Gardos cu 3-1. Portughezul a declarat la finalul meciului ca "arbitrului i-a fost frica sa ne dea penalty", dupa ce Chelsea a avut o lovitura de pedeapsa refuzata de central.

Pentru aceasta declaratie, Mourinho a primit o amenda de 70.000 de euro, iar tehnicianul a avut o reactie pe masura. "Ma bucur ca nu am cu cip electronic", referindu-se la faptul ca Federatia ii monitorizeaza orice miscare.

Acesta a tinut sa aduca aminte faptul ca Wenger a spus despre arbitrul meciului castigat de Chelsea in fata lui Arsenal cu 2-0, ca este "slab si naiv", declaratie ramasa nepedepsita. "Deci nu ai voie sa zici fricos, dar slab si naiv e ok. Si ai voie sa si impingi oameni in suprafata tehnica", a spus Mourinho, cu referire la incidentul de anul trecut, cand Wenger l-a impins pe Mourinho dupa o cearta la marginea terenului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!