Gest SUPERB al lui Mesut Ozil! Starul lui Arsenal va plati salariul MASCOTEI date afara de 'tunari': "Am fost foarte trist sa aud asta"

Gest SUPERB al lui Mesut Ozil! Starul lui Arsenal va plati salariul MASCOTEI date afara de 'tunari': "Am fost foarte trist sa aud asta"

Arsenal l-a concediat pe omul care era mascota clubului de 27 de ani, iar Mesut Ozil a sarit in ajutorul acestuia.

Celebrul dinozaur care este mascota lui Arsenal de 27 de ani a fost demis de club. Faptul ca fotbalul se joaca in continuare fara spectatori in Premier League i-a determinat pe sefii lui Arsenal sa il disponibilizeze pe Jerry Quy, cel care imbraca celebrul costum de dinozaur, pentru a mai economisi o parte din bani.

Mesut Ozil este unul dintre cei mai bine platiti jucatori ai 'tunarilor' si nu a ramas indiferent la auzul vestii ca 'Gunnersaurus' a fost concediat:

"Am fost atat de trist sa aud ca Jerry Quy, faimoasa si loiala noastra mascota, parte integrala a acestui club in ultimii 27 de ani, a fost disponibilizat. Ca atare, ma ofer sa ii rambursez salariul complet mareului nostru tip verde, atata timp ca voi fi jucatorul lui Arsenal", a postat Mesut Ozil pe pagina de Twitter.

Mesut Ozil castiga aproximativ 19 milioane de euro pe sezon la Arsenal, fiind unul dintre cei mai bine jucatori din echipa. 

Mijlocasul mai are contract pe Emirates pana in vara anului 2021.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista restricţiilor impuse de marţi în Bucureşti. Ce amenzi se dau. DOCUMENT
BRAT

Modifică setările cookies