Etapa nebuna din Anglia a intrat in istorie! Este deja in TOP 10 all time etape cu cele mai multe goluri si mai sunt 2 meciuri

Etapa nebuna din Anglia a intrat in istorie! Este deja in TOP 10 all time etape cu cele mai multe goluri si mai sunt 2 meciuri

Recordul este de 47 de goluri intr-o etapa.

Etapa nebuna in Anglia, cu 35 de goluri marcate in 8 etape. Premier League demonstreaza inca o data ca e una dintre cele mai spectaculoase divizii de fotbal din lume, englezii intrand in top 10 etape cu cele mai multe goluri din istoria Premier League.

Cu doua meciuri ramase de jucat, Watford - Crystal Palace azi si West Brom - Everton luni, englezii au 35 de goluri, recordul fiind reusit pe 8 mai 1993, atunci cand in 9 meciuri s-au dat nu mai putin de 57 de goluri.

Ultima data cand o etapa din Premier League a intrat in acest top a fost in 2013, pe 19 mai, cand s-au dat 36 de goluri in 10 meciuri! Media acestei etape este de 4,3 goluri pe meci iar daca aceste cifre se vor pastra, etapa va ajunge la 43-44 de goluri, ceea ce ar insemna ca va deveni a doua etapa in clasamentul all time.

Rezultatele din aceasta etapa:

Tottenham 4-1 Man City
Leicester 2-5 Arsenal
Liverpool 3-2 Aston Villa
Man United 3-0 Sunderland
Southampton 3-1 Swansea
Stoke 2-1 Bournemouth
West Ham 2-2 Norwich
Newcastle 2-2 Chelsea

TOP 10 all time:

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies