Diego Costa risca sa fie suspendat, chiar daca nu a fost eliminat cu Arsenal! Jucatorii lui Chelsea se amuza: "Cu totii stim ca e un trisor"

Autor: Sport.ro
Luni 21 Septembrie 2015, 17:00

	Diego Costa risca sa fie suspendat, chiar daca nu a fost eliminat cu Arsenal! Jucatorii lui Chelsea se amuza: "Cu totii stim ca e un trisor"

Diego Costa ar putea fi suspendat pentru comportamentul din meciul cu Arsenal, chiar daca nu a primit cartonasul rosu

Kurt Zouma a admis faptul ca Diego Costa obisnuieste sa triseze in timpul meciurilor, dar spune ca in afara terenului este "un baiat de treaba".

"Nu, nu suntem surprinsi deloc, pentru ca il stim pe Diego. Toata lumea stie ca ii place sa triseze mult si sa isi elimine adversarul din joc. Asta se intampla in timpul meciului, dar el este un baiat de treaba. Suntem mandri ca il avem langa noi, asa cum suntem de toti jucatorii si ne bucuram foarte mult pentru ultima victorie", a spus Zouma pentru DailyMail.

Costa a fost aspru criticat de multe voci importante din fotbalul englez, printre care si Arsene Wenger, pentru modul in care si-a provocat adversarii la meciul cu Arsenal.

Atacantul lui Chelsea ar putea fi suspendat, chiar daca nu a primit cartonasul rosu in meciul cu Arsenal.

Comisia de Disciplina analizeaza raportul centralului Mike Dean. Costa a primit cartonasul galben, dar nu este clar daca avertismentul a venit ca urmare a conflictului cu Laurent Koscielny sau a schimbului de replici cu Gabriel.

In cazul in care Dean nu a sanctionat faptul ca Diego Costa l-a lovit pe Koscielny peste fata, atacantul lui Mourinho risca pana la trei etape de suspendare.

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies