SOC! Amantul Madonnei, cel mai bine platit jucator de baseball din istorie, s-a drogat! Obama: "E deprimant"

Autor: Sport.ro
Marti 10 Februarie 2009, 10:13
SOC! Amantul Madonnei, cel mai bine platit jucator de baseball din istorie, s-a drogat! Obama: "E deprimant"
Marea vedeta a baseballului american, Alex Rodriguez, a recunoscut luni ca s-a dopat timp de trei ani, incepand din 2001, atunci cand juca pentru Texas Rangers.
"Am luat produse interzise, sunt dezolat si regret profund", a asigurat jucatorul in varsta de 33 de ani, cel mai bine platit din istorie cu un salariu anual de 27,5 milioane de dolari la New York Yankees.

"Cand am ajuns la Texas Rangers in 2001, am simtit multa presiune pe umerii mei. Atunci se permiteau mai multe in baseball. Eram tanar, prost si naiv. Voiam sa arat ca pot deveni unul dintre cei mai buni jucatori din istorie. Am fost foarte, foarte prost. Imi cer scuze fanilor de la Texas Rangers", a spus Rodriguez, care a semnat cu New York in 2004.

El a mentionat de cand a venit la New York nu a mai folosit produse interzise. Rodriguez nu a putut numi aceste produse interzise, pe care, potrivit spuselor lui, a incetat sa le mai ia in primavara anului 2003.

Marturia sa intervine la doua zile dupa ce site-ul publicatiei Sports Illustrated a dezvaluit ca "A-Rod" si alti 103 jucatori au fost depistati pozitiv cu steroizi in 2003.

In perioada 2001-2003, Rodriguez a marcat in medie 52 homerun pe sezon, fata de o medie de 39 in celelalte zece sezoane in MLB.

"Ma simt tradat, sunt in stare de soc. Alex m-a asigurat ca isi respecta mult prea mult corpul pentru a se dopa", a declarat Tom Hicks, proprietarul de la Texas Rangers si coproprietar al echipei de fotbal Liverpool.

Un adevarat star in SUA atat pe teren, cat si in afara lui (presa ameriana ii atribuie o relatie cu Madonna in 2008), Rodriguez sustine ca in ultimele "15 luni" a fost cuprins de remuscari.

"Va plana o umbra asupra carierei mele, dar imi face bine sa spun adevarul. Odata cu inaintarea in varsta, am invatat ca adevarul te elibereaza. Cu cat noi jucatorii vom fi cinstiti, cu atat mai repede baseballul va ajunge la locul unde trebuie sa fie", a spus Rodriguez.

Presedintele SUA, Barack Obama, a catalogat drept "deprimante" marturiile jucatorului de baseball american Alex Rodriguez, care a recunoscut ca s-a dopat intre 2001 si 2003, informeaza AFP

"Aceasta veste deprimanta se adauga altor vesti deprimante care au atins deja baseball-ul", a precizat Obama intr-o conferinta de presa.

Presedintele american considera ca marturiile lui Rodriguez, sportiv care este platit cu 27,5 milioane de dolari anual de New York Yankees, si ca, in general, dopajul la sportivii-vedeta nu este deloc un mesaj bun trasmis tinerilor americani. "Ceea ce ma bucura este ca liga de baseball ia aceste probleme in serios si ca recunoaste importanta lor", a completat Obama.

Adi Mutu vine la Ora Exacta in Sport! Marti, 10:45, in direct la PRO X si pe Facebook Sport.ro!

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a deraiat trenul plin cu marfă în apropiere de Caracal
BRAT