UEFA: România, un model de urmat! (P)

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 17:33
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 12:24

SuporteRO câștigă la Premiile UEFA Grow și este model de urmat pentru restul Europei. Legendarul Luis Figo a fost gazda evenimentului. 

Performanță excepțională a României la competiția anuală UEFA Grow Awards 2021: proiectul SuporteRO a câștigat premiul pentru cel mai bun proiect comercial din fotbalul european!

UEFA recunoaște astfel succesul celui mai mare proiect de licențiere din fotbalul românesc și îl recomandă celorlalte 54 de federații naționale afiliate forului european ca model de aducere la viață a unui parteneriat comercial.

Așa cum au dovedit deja F.R.F. și PENNY, o gamă de produse gândite și dezvoltate pornind de la identitatea și nevoile suporterilor îi vor aduce pe aceștia mai aproape de naționala țării lor. 

De la snackuri, ape cu vitamine, băuturi izotonice, energizante sau preparate pentru grătar, până la tricouri, fulare și alte accesorii pentru suporterii României, produsele SuporteRO, marca proprie dezvoltată de PENNY, sunt foarte bine primite de români.

Bucuria victoriei în finala cu proiectele Norvegiei și Finlandei a fost desăvârșită de momentul în care premiul a fost prezentat de nimeni altul decât legendarul Luis Figo, câștigător a numeroase trofee inclusiv a titlului de cel mai bun fotbalist din lume: ACEASTĂ DIPLOMĂ SE ATRIBUIE FEDERAȚIEI ROMÂNE DE FOTBAL CA RECUNOAȘTERE PENTRU CEL MAI BUN PROIECT COMERCIAL – UEFA GROW AWARDS 2021

Cel mai important premiu de până acum al României la UEFA Grow Awards este la București!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!