(P) ROG Zephyrus G16 (GU605): gaming la superlativ pe un laptop compact cu ecran OLED ROG Nebula Display

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Februarie 2024, 13:00
Data actualizarii: Miercuri 21 Februarie 2024, 12:56

Lasă-te surprins de generația 2024 de laptopuri de gaming ROG Zephyrus care primește o serie de noutăți dintre care se remarcă ecranul OLED ROG Nebula Display și șasiul din aluminiu prelucrat CNC, ROG Zephyrus G16 (GU605) fiind un ultra-portabil de gaming cu ecran de 16 inch, un model dotat cu o placă video NVIDIA GeForce RTX 4090 laptop GPU.

Crezi că ai văzut tot în materie de laptopuri de gaming ultra performante în formă compactă? Noul ROG Zephyrus G16 (GU605) de la ASUS redefinește conceptul de laptop de gaming premium și este aici pentru a te impresiona încă de la prima vedere și de la primul contact fizic cu tasta de alimentare din sticlă premium.  

ROG Nebula Display: un ecran cum nu ai mai experimentat

Descoperă o nouă lume a culorilor și a detaliilor cu ecranul ROG Nebula Display disponibil în premieră pe ROG Zephyrus G16 (GU605). Fie că te joci, lucrezi sau te relaxezi cu un film, acest ecran OLED îți va oferi o experiență vizuală de neegalat.

Datorită tehnologiilor inovatoare – acoperire 100% a spectrului DCI-P3, rezoluție 2.5K (2.560 x 1.600 pixeli), vei descoperi culori vibrante și detalii uimitoare. În plus, validarea Pantone pentru un Delta E mai mic decât 1 certifică o acuratețe excepțională a culorilor, de nivel cinematografic, făcând din acest laptop și un instrument de lucru de nădejde pentru editare foto sau video, design grafic sau alte industrii creative.

Rata de împrospătare a imaginii de 240 Hz care elimină întârzierile și timpii de răspuns ultra-rapizi de 0.2 milisecunde pentru o acțiune fluidă și receptivă îți vor oferi o performanță de top în jocuri. La acestea se adaugă tehnologia G-Sync care elimină tearing-ul și stutering-ul pentru o imagine care frizează perfecțiunea.

Experimentează o nouă eră a portabilității, a performanței și eleganței

ROG Zephyrus G16 (GU605) redefinește limitele posibilităților. Carcasa sa din aluminiu prelucrat CNC este o capodoperă a ingineriei, combinând durabilitatea și performanța cu un stil elegant. Construcția robustă, dar ușoară, face ca acest laptop să fie extrem de portabil, cântărind doar 1.85 kg și având o grosime de doar 1.49 cm, în ciuda dimensiunilor generoase ale ecranului de 16 inch.

Finisajul mat, disponibil în alb sau negru, oferă o notă de rafinament, iar sistemul de iluminare Slash Lighting array personalizabil cu 15 animații preprogramate adaugă un plus de individualitate. Zephyrus G16 nu este doar un laptop performant, ci și o declarație de stil.

Performanță rece ca gheața cu ROG Intelligent Cooling

ROG Zephyrus G16 (GU605) sfidează legile fizicii, oferind performanță de top într-un șasiu compact. Secretul? Sistemul de răcire ROG Intelligent Cooling, o capodoperă a ingineriei care disipează eficient căldura chiar și în cazul unei configurații de top cu procesor Intel Core Ultra 9 185H și placă video NVIDIA GeForce RTX 4090 cu TDP de 115 Wați disponibili prin ROG Boost.

Datorită sistemului de răcire de ultimă generație, ROG Zephyrus G16 (GU605) este nu doar un laptop ultra-performant, ultra-compact, dar este menținut rece chiar și în cele mai intense sesiuni de jocuri sau de lucru.

Cea mai performantă variantă a sistemului de răcire include tehnologii de ultimă generație: o cameră de vapori care disipează rapid căldura degajată de CPU și GPU, pastă termică cu metal lichid pentru un transfer termic superior, sistemul Tri-Fan cu ventilatoare Arc Flow care asigură un flux maxim de aer cu zgomot minim. Atunci când laptopul este supus la sarcini ușoare, ROG Intelligent Cooling poate oferi o răcire ambientală 0dB.

ROG Zephyrus G16 (GU605) redefinește așteptările legate de laptopurile de gaming. Nu rata ocazia de a deține cel mai performant și portabil laptop de gaming de pe piață, acesta fiind disponibil în eShop ASUS România.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!