Secretele CFR-ului! MM Stoica scrie despre "Cum se castiga titlul in Romania!"

CFR Cluj MM Stoica Unirea Urziceni Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Mai 2010, 11:27
Data actualizarii: Luni 17 Mai 2010, 11:31

Campion anul trecut, MM Stoica a scris pe blogul sau despre "Cum se castiga titlul in Romania".

Transferuri, mentalitate, implicare totala, noroc si management de nota 10 - MM Stoica explica ce trebuie sa ai ca sa fii campion in Romania:

“Actionezi ca o echipa care si-l doreste cu ardoare. Acoperi plecarea lui Dubarbier cu 6 jucatori noi in iarna, desi esti pe primul loc. Dintre cei 6, unul trebuie sa fie transferul iernii. Si este. Se numeste Bud."

"Aduci un antrenor cu experienta, personalitate si atitudine de vincitore, care nu se impresioneaza usor de faptul ca jucatorii se lamenteaza, invocand duritatea si, mai ales, durata sedintelor de antrenament. Meciuri ca cel de la Turnu Severin se castiga mental si fizic."

"Ai sansa ca Hategan sa nu-l elimine pe Deac. Dar, cum eliminarea lui Alcantara pare stranie, nu e viciere. Meciul e greu uneori si pentru arbitri, nu doar pentru jucatori."

"Cand pari deznadajduit, astepti ca legea compensatiei sa actioneaze si in fotbal. Sansa care te paraseste in minutul 98 la Timisoara trebuie sa apara in timp util. Si apare in varianta bulgara la Turnu Severin. Iliev, noul Bilica, face parte si el din joc."

"Beneficiezi de faptul ca celelalte pretendente, mai mult sau mai putin declarate, fac eforturi considerabile sa se impiedice constant. Te mai impiedici si tu, dar important e sa te ridici primul. Si ajungi tot primul la finis. Ai genunchii juliti, dar nimeni nu pare sa observe. Oricum, n-ar conta daca cineva ar face-o. Cand castigi, si ranile sunt amintiri frumoase.”, scrie MM Stoica pe blogul sau MMStoica.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!