Badr Hari a aflat decizia judecatorilor! E liber si poate lupta in finala K-1

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Noiembrie 2010, 11:41
Data actualizarii: Joi 25 Noiembrie 2010, 11:49

Audiat din nou de judecatorii olandezi, Badr Hari rasufla usurat. Mandatul sau de arestare nu a fost prelungit. Starul K-1 asteapta un semn din partea organizatorilor japonezi.

Cel mai faimos luptator din K-1 al momentului a scapat pentru moment de inchisoare. Chiar daca a fost solicitata prelungirea mandatului de retinere pentru inca 30 de zile, Badr Hari a scapat pentru moment. Judecatorii au decis ca nu este necesara retinerea sa pentru momen.

Badr Hari continua sa fie suspect. Starul K-1 poate fi inchis din nou in functie de rezultatul audierilor care vor urma. Cea mai buna veste pentru luptatorul marocan este ca poate lupta si poate parasi Olanda.

In primavara acestui an, Badr Hari a fost acuzat ca a atacat bodyguardul unui club. In altercatie, victima a avut nasul spart si o problema la unul din ochi. Badr Hari a devenit fugar, el a parasit Olanda si a mers in Maroc. Luptatorul K-1 si-a pierdut locul in semifinala din Seul.

La inceputul acestei luni el a revenit in Olanda si a mers sa dea declaratii la politie. Hari a fost retinut pentru 24 de zile.

Promotorii circuitului K-1 il vor pe Hari in finala de pe 11 decembrie si i-au pregatit un meci revansa impotriva lui Hesdy Gerges.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!