Moment fantastic in preliminariile Mondialului! A debutat la 17 ani in nationala si a marcat dupa 261 de secunde: "Nu dorm in noaptea asta!"
3 septembrie 2017 10:01

Moment fantastic in preliminariile Mondialului! A debutat la 17 ani in nationala si a marcat dupa 261 de secunde: "Nu dorm in noaptea asta!"

Noul star al celor de la FC Liverpool a avut un debut de vis in nationala Tarii Galilor.

Steaua - Lazio, 15 februarie, 22:00, in direct la PRO TV!

Tara Galilor a invins Austria cu 1-0 si pastreaza sanse de calificare la Mondial - Ben Woodburn a fost eroul galezilor dupa reusita din minutul 73, venit la 261 de secunde dupa intrarea pe teren! Woodburn, cel care a devenit in 2016 cel mai tanar marcator din istoria lui Liverpool, a devenit si al 2-lea cel mai tanar marcator din istoria nationalei, dupa Gareth Bale. Vezi aici golul si toate fazele lui Woodburn

"Mingea a venit pe sus si am incercat sa sutez cat mai rapid. Este un sentiment grozav. Nu puteam sa cer mai mult de la fani. Nu voi dormi in noaptea aceasta" a spus Woodburn la final pentru Sky Sports.

Tara Galilor este in lupta cu Serbia si Irlanda pentru calificarea la Campionatul Mondial.

 1 comentarii
  • 3 septembrie 2017
    Sorin Bun de tot,la 17 ani arata o maturitate si usurinta in joc extraordinare.plus o tehnica si viteza in actiuni,care rar se vad.pacat ca la noi nu se acord incredere tineretului,avem conceptii invechite,in loc sa-i lasa sa joace, aducem tot felul de petarde de prin Afrika si sud America care au jucat cu mingi dezumflate!...
România intră de azi, timp de trei zile, în doliu național, în memoria Regelui Mihai
BRAT