Moment fantastic in preliminariile Mondialului! A debutat la 17 ani in nationala si a marcat dupa 261 de secunde: "Nu dorm in noaptea asta!"
3 2017 10:01

Moment fantastic in preliminariile Mondialului! A debutat la 17 ani in nationala si a marcat dupa 261 de secunde: "Nu dorm in noaptea asta!"

Noul star al celor de la FC Liverpool a avut un debut de vis in nationala Tarii Galilor.

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Tara Galilor a invins Austria cu 1-0 si pastreaza sanse de calificare la Mondial - Ben Woodburn a fost eroul galezilor dupa reusita din minutul 73, venit la 261 de secunde dupa intrarea pe teren! Woodburn, cel care a devenit in 2016 cel mai tanar marcator din istoria lui Liverpool, a devenit si al 2-lea cel mai tanar marcator din istoria nationalei, dupa Gareth Bale. Vezi aici golul si toate fazele lui Woodburn

"Mingea a venit pe sus si am incercat sa sutez cat mai rapid. Este un sentiment grozav. Nu puteam sa cer mai mult de la fani. Nu voi dormi in noaptea aceasta" a spus Woodburn la final pentru Sky Sports.

Tara Galilor este in lupta cu Serbia si Irlanda pentru calificarea la Campionatul Mondial.

 1 comentarii
  • 3 2017
    Sorin Bun de tot,la 17 ani arata o maturitate si usurinta in joc extraordinare.plus o tehnica si viteza in actiuni,care rar se vad.pacat ca la noi nu se acord incredere tineretului,avem conceptii invechite,in loc sa-i lasa sa joace, aducem tot felul de petarde de prin Afrika si sud America care au jucat cu mingi dezumflate!...
Juncker, alături de Dăncilă la Bruxelles: ”Este al 5-lea premier pe care îl întâmpin”
BRAT