EUROBayern, stapana Ligii: incasari de 58 de milioane € in 2010!

Bayern Munchen Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Aprilie 2010, 14:53
Data actualizarii: Miercuri 28 Aprilie 2010, 15:08

Bayern a dat lovitura cea mare in 2010. Nemtii au castigat pana acum 58 de milioane de euro in Liga Campionilor si mai au de jucat finala, in urma careia vor mai aduce cateva milioane bune in visteria clubului.

Ribery a fost suspendat si pentru finala Ligii Campionilor!

Bayern Munchen, una dintre cele mai prospere echipe din Europa, va primi 25,4 milioane de euro de la UEFA, din care 5,2 milioane pentru calificarea in finala competitiei.

Cel mai titrat club din fotbalul german va primi peste 20 de milioane de euro din drepturile TV, in contextul in care semifinala retur a avut o audienta medie de 9,42 milioane de telespectatori.

Conducatorii bavarezi au lasat sa se inteleaga ca jucatorii ar putea primi, in cazul unei victorii la Madrid in 22 mai, la fel ca la trofeul din 2001, o prima echivalenta cu o luna si jumatate de salariu.

Starul lui Bayern MUnchen, Franck Ribéry, a fost suspendat, miercuri, si pentru finala Ligii Campionilor dupa ce primise cartonasul rosu in meciul tur din semifinala cu Olympique Lyon, a anuntat, miercuri, UEFA.

Comisia de control si de disciplina a UEFA l-a suspendat pe Ribery trei jocuri, dupa ce mijlocasul a fost eliminat pentru un atac periculos asupra inaintasului argentinian al formatiei Olympique Lyon, Lisandro Lopez, in minutul 37 al jocului de la München, castigat de Bayern, scor 1-0.

Ribery, 27 de ani, nu a jucat in partida retur, de marti (scor 3-0 pentru formatia germana), si nu va participa nici in finala de la Madrid.

"Kaiser Franck" va ma putea juca maximum trei meciuri oficiale pana la turneul final al Cupei Mondiale: ultimele doua etape din 1.Bundesliga si finala Cupei Germaniei.

Ribery, care a avut probleme, in acest sezon, cu diverse accidentari, dar si cu o acuzatie de proxenetism, trebuie sa decida, in scurt timp, daca doreste sa isi prelungeasca intelegerea cu Bayern Munchen, el fiind curtat de echipe din Spania si din Anglia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!