Alibec isi anunta revenirea: Dica, luat prin surprindere! Sapunaru a sarit in apararea lui Denis: "Nu e tratat corect, dar e treaba lor!"
13 ianuarie 2018 22:44

Alibec isi anunta revenirea: Dica, luat prin surprindere! Sapunaru a sarit in apararea lui Denis: "Nu e tratat corect, dar e treaba lor!"

Alibec il uimeste pe Dica!

Fuge de mananca pamantul la antrenamente si e mereu primul. Azi, a venit potopul peste stelisti in Turcia!

"Cred ca s-a gandit foarte bine si a inceput acum sa munceasca. Ce am vazut acum in 3-4 zile, a inceput foarte bine, munceste foarte mult"
, a declarat Junior Morais despre Alibec.

"Mai vorbesc, da, si cu Denis, ii mai trimit mesaje! Incurajari! Alibec nu cred ca este tratat cum trebuie, dar e treaba lor! Nu ar fi bine sa plece de aclo, ar fi bine sa joace, sa demonstreze ca are valoare si are, credeti-ma!", a declarat si Sapunaru.

Alibec si Gnohere si-au tras sufletul pe unde au apucat intre reprizele de sprinturi. Dica a facut glume cu Alibec.
 1 comentarii
  • 14 ianuarie 2018
    Nelu Bai baieti, aveti la Fotbal Club Superman Becali cea mai buna echipa din Romanica, cu Budescu, Alibec, Texeira, Tanase, Nedelcu, Planici, Nita. Cu echipa asta trebuie sa spulberati toti adversarii fluierand si sa inspaimantati toata floarea cea vestita a intregului Apus din Europa League. Bai nu mai fiti fraieri, vreti sa va incheiati cariera saraci si frustrati sau cu conturile bucsite si performante Internationale in palmares. Puneti-va baieti pe alergat ca nebunii ca sa nu va irositi degeaba talentul!...
România, sub zăpadă. 18 județe, sub cod portocaliu de ninsori. Zeci de mii locuințe, fără curent electric
BRAT