Timisoara, campioana deplasarilor in 2010! Vezi de ce e favorita Poli sa ia titlul:
Desi a schimbat 3 antrenori in 2010, Poli a stabilit un nou record in Liga I si are motive sa spere la titlu.
Poli Timisoara se bazeaza mult pe returul de campionat, in care poate deveni favorita la titlul. Motivul il reprezinta in primul rand faptul ca Poli este singura echipa din Liga I care nu a pierdut niciun meci in deplasare. In tur, timisorenii au plecat neinvinsi din toate meciurile disputate afara si au pierdut doar 3 meciuri, toate pe teren propriu, cu Vaslui, Gaz Metan si Brasov.
"Ma bucur ca am putut ajuta si eu la stabilirea acestui record. Probabil echipa se simte mai bine afara. Este si explicabil acest lucru, avand in vedere ca in deplasare joci cu echipe care ataca, in timo ce acasa e mai greu pentru ca tu esti cel care trebuie sa ia initiativa, e presiune mai mare pe formatia gazda", explica Cosmin Contra in ProSport.
Vezi ultimele rezultate si stirile in timp real pe telefonul tau mobil: m.sport.ro
-
cred ca cei care au scris articolul acesta,se refera la anul 2010 !..nu infrangerile din campionatul 2009-2010..asa se explica :-?..cu vaslui parca am pierdut cu 0-1..cu Medias cu 0-2 si cu Brasov..cred ca 1-2..dar nu stiu sa fi pierdut vreun meci in deplasare tot anul 2010..;)
Raspunde » -
Va dati seama ce oi ratate scriu despre Poli!
Raspunde » -
au pierdut doar 3 meciuri, toate pe teren propriu, cu Vaslui, Gaz Metan si Brasov. Doamne ce angajati aveti voi aici la sport.ro nu cred ca stiti nici pe ce lume traiti . trezireaaaa santem in 2010! nu in 2009 rusine.
Raspunde » -
"au pierdut doar 3 meciuri, toate pe teren propriu, cu Vaslui, Gaz Metan si Brasov". Cand o pierdut poli sezonu asta cu vaslui si cu gaz metan cu brasov ii adevarat o pierdut dar in la brasov acasa si ala o fost in cupa. P.S daca articolul se refera la tot anul 2010 imi cer scuze de comentariu
Raspunde » -
Iti place sa te lupti si sa fii in competitie cu ceilalti. Esti nerabdator sa incepi meciul si sa te dezlantui. Numai aici poti sa intalnesti jucatori pe masura. Inscrie-te acum si vei fi surprins de prietenii pe care ii vei gasi aici www . fifa 07 master. clan. su (fara spatii).Daca aveti probleme cu inregistrarea scriti in skype(petro.petrea)sau (vasea55)...,.,.
Raspunde »
-
259228 afisariVIDEO / Bute a fost facut KO de Froch! "A facut o GRESEALA care i-a fost fatala!" Cum arata REVANSA perfecta pentru milioane de romani:
-
35830 afisariCinci mutari despre care vorbeste toata Europa cu 5 romani in prim plan! Primul pe lista lui Wenger: romanul pe care Arsenal vrea sa dea 15 milioane. City il vrea si ea!
-
28390 afisariVIDEO: Primele IMAGINI cu Bute dupa meci! Cum arata dupa primul KO primit in cariera! Mesajul lui Bute pentru romani:
-
24794 afisariHagi, la un meci de Liga I! Un stelist din primul 11 ajunge la Viitorul! Ce super transfer pregateste "Regele":
-
23456 afisariMourinho s-a dus pana la Hamburg dupa el si i-a facut semn din tribuna: Gata, te iau la Real! Costa 35 de mil. de euro! VIDEO
-
Acum 4 ore si 22 minute | 0 min | 30652 afisari
-
26 mai 2012, 17:19 | 0 min | 24135 afisari
-
Acum 21 ore si 22 minute | 0 min | 20279 afisari
-
Acum 21 ore si 31 minute | 0 min | 12377 afisari
-
Acum 21 ore si 31 minute | 0 min | 7961 afisari
-
25 mai 2012, 20:12 | 0 min | 6368 afisari
-
25 mai 2012, 20:09 | 0 min | 5849 afisari
-
Acum 19 ore si 21 minute | 0 min | 5082 afisari
-
25 mai 2012, 19:18 | 0 min | 3758 afisari
-
Acum 21 ore si 22 minute | 0 min | 3528 afisari
- Urmeaza
-
27 May 2012, 18:00Stiri Sport.ro (DIRECT)
-
27 May 2012, 19:00Local Kombat Daniel Ghita - Brian Bad Ass Douwes (EXPLOZIV)
-
27 May 2012, 20:00Spargatorii de ris (PREMIERA)
LiveScores

Romania a exportat armament in valoare de 131 de milioane de euro in 2011, in crestere cu 6% fata de anul precedent si cu aproape 30% fata de exporturile din 2009, conform rapoartelor trimestriale publicate de Departamentul pentru Controlul Exporturilor din cadrul Ministerului de Externe, scrie gandul.info.

Cuvintele folosite de Steve Jobs ar supara orice fan Apple.

Comentariile articolului