Timesha Beauchamp Virale ZGUDUITOR! O tanara de 20 de ani a fost declarata MOARTA, dar s-a trezit in sacul de CADAVRE. A scapat in ultima clipa de IMBALSAMARE

ZGUDUITOR! O tanara de 20 de ani a fost declarata MOARTA, dar a inceput sa respire cand o pregateau de inmormantare! Ce a urmat

Un caz cutremurator de posibila eroare medicala a socat opinia publica din Statele Unite.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 August 2020, 12:14
Data actualizarii: Miercuri 26 August 2020, 13:20

Timesha Beauchamp e numele adolescentei de 20 de ani care a fost declarata decedata de paramedici, dar care a revenit miraculos la viata. Suferind de paralizie cerebrala inca de la nastere, americanca s-a simtit rau duminica trecuta si a fost dusa la un spital din Detroit, unde echipa medicala n-a facut decat sa constate in mod gresit moartea.

Ei bine, pusa intr-un sac de cadavre si trimisa unei agentii funerale pentru operatiunile de inmormantare, Timesha si-a recapatat simturile si a creat o situatie nemaintalnita. "Cand au deschis sacul pentru a imbalsama corpul, ochii ei erau deschisi si respira", a dezvaluit avocatul familiei Beauchamp.

De asemenea, nasa de botez a tinerei, Savannah Spears, a declarat presei ca ea a simtit prezenta semnelor vitale imediat dupa declararea oficiala a mortii. "Am fost asistenta medicala timp de 38 de ani si stiu cand exista puls si cand nu. Ei mi-au spus insa ca e vorba de miscari involuntare ale corpului cauzate de medicamentele care i-au fost administrate", a precizat Savannah Spears.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!